May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting om Sydhavnsmutter – sydhavnsmor.dk

hardrock2

Blogs handler jo ofte om MIG (altså den der skriver). Jeg forsøger også at få sydhavnsmor.dk til at handle om JER – og om livet sådan generelt… For jeg synes det er pisse kedeligt at skrive (for meget) om mig selv – om mine sure underbukser og sådan. Men jeg får rigtig mange forespørgsler efter lidt flere facts om undertegnede, måske fordi det er mærkeligt at læse med, uden at vide hvem jeg egentlig er? Det ville tage 34 år at skrive meget detaljeret, men her får I i hvert fald lige 10 flade facts om domæneejeren, og jeg håber I vil gøre det samme, så jeg får mere indsigt I hvem I der læser med er, for det er spændende og sjaw! 🙂

 • Jeg er næstformandskvinde i Sydhavn Teater bestyrelse
 • Jeg løber og lunter langsomt i motionsklubben Sydhavnen. Det burde være min. hver tirsdag, men jeg har ikke været ude og ryste frikadellerne i over en måned nu. Til gengæld er der røget mange af dem ned. Altså frikadellerne. Nytårsfortsæt er jeg stoppet med at have, for jeg holder dem alligevel aldrig. Men jeg VIL klaske mine lårbasser sammen i Valby Parken efter nytår igen!
 • Jeg er doven af natur og tar bussen på job hvis jeg ikke skal aflevere eller hente unger. Selvom jeg har el på cyklen. Ikke mærkeligt jeg har kalkunhals.
 • Jeg spiser hver dag noget sødt – og kan ikke takke nej til søde sager. Derfor spiser jeg ret sundt hjemme, for at skovle voldsomme usunde mængder ind ude. Jeg bør gå mindre ud.
 • Jeg elsker Kina-grills pomfritter (alle slags fritter!), fiskeboller (I know, men jeg er jo for helvede halvt nordmand, altså…), kiwi-sodavand (prøv det hvis du befinder dig i de norske strøg), sukker på havregrøden og laaaaange varme bade (lige der tænker jeg sjældent på miljøet – sorry!) Og det er altså noget der er kommet efter jeg har fået unger. Bad= pause. Ikke bad= ikke pause 😉
 • Jeg lyver overfor børn. Jeg arbejder pt i en børnehave og der tror ungerne jeg er inde i Hr. Skæg. De tror på det og jeg optræder hver dag med diverse sange og ungerne elsker mig. Eller Hr. Skæg.
 • Jeg var julemand til jul. Uma sagde “du ligner min mor”. Men var alligevel lidt i tvivl. Hun sagde bagefter til mig, da “jeg kom hjem fra Irma efter at have hentet juice”, at julemanden var en kvinde. Næste år hopper hun sgu ikke på den. Der må vi leje én.
 • Min yndlingsfarve er grøn. Det er håbets farve – og jeg håber på det gode. Også i det onde. Hilsen hellig-Per her.
 • Hvis jeg vandt i lotto ville jeg straks købe en fed fyldig bil, få rengøringshjælp, købe et sommerhus (både i DK, Grækenland og LA), rejse jorden rundt, sige op og arbejde frivilligt (når jeg ikke lå i en pool med en drink og fik fodmassage).
 • Arbejdede engang på Sticks and Sushi i Hellerup. Jeg stoppede efter én dag da jeg var alt for klodset og spildte en helt bakke cola ud over en Hellerup-frue (med pels). Jeg egner mig bedre til at stå bag en snusket bar i fx Sydhavnen, tror jeg. Eller sidde på den anden side af baren.
 • Har gået i Brobygningen på Det Frie Gymnasium og var en lille bisse der elskede pot-joints som 16-årig. Mine børn må aldrig blive som jeg var! Til gengæld er jeg lutter kedelig og fornuftig i dag! 😉

SPRØJT NOGLE FACTS OM JER UD OGSÅ, DET VIL GØRE EN SYDHAVNSMAMMA MØG HAPPY, TAK 🙂

Læs også 

10 ting i måske ikke vidste om Sydhavnsmor 

10 facts om mig 

10 spørgsmål jeg ofte bliver stillet i forbindelse med blogging 

Del på Facebook

2 kommentarer til “10 ting om Sydhavnsmutter – sydhavnsmor.dk”

 1. Jeg er i år blevet færdig som sygeplejerske, jeg er blevet mor til en lille dreng, min kæreste er i år blevet direktør i egen lille spilvirksomhed og har udgivet sit første computerspil. Det er blevet virkelig godt modtaget og eksponeret all over, så lad os håbe på at der snart kommer lidt overskud på kontoen.. om et år eller to 😛 Livet som entrepreneur! Det er pisse sejt! Så er det godt at mor her kan supplere op med den kommunale barselsdagpengesæk.

  Jeg har angst ved at skulle ud på jobmarkedet igen efter endt barsel. Føler pt ikke at jeg brænder for sygeplejegerningen – det handler måske lidt om det enorme arbejdspres jeg fornemmer blandt mine sygeplejerskeveninder, (en konsekvens af nedskæringer i sundhedssektoren). Måske jeg vil se om jeg kan finde mig en kontorlæreplads istedet. Så behøver jeg aldrig tage mit job med hjem, og kan fortsætte med at være den nærværende og omsorgsfulde mor, jeg gerne vil være. Det er trist, at man ikke føler man kan være sygeplejerske med småbørn!

  Sjovt at jeg faktisk føler jeg minder lidt om dig i de punkter du ridser op:

  Jeg er nylig valgt ind i den lokale beboerrepræsentation (ik så sejt som et RIGTIGT teater), elsker også lange bade og tager gerne en chokolademad med mig, min yndlingsfarve er grøn, jeg har gået på HF på Det Fri og røget meget pot og andet…, jeg er tiltider højrøstet og måske lidt langt fremme i skoene (alla hr Skæg el julemanden, måske), blev som ung fyret efter én dag på Barock i Nyhavn, fordi jeg var for klodset, jeg er smådoven af natur og offentlig transport er derfor et nødvendigt onde. Har lige bestilt en ‘MATE’ bike på indiegogo, som jeg håber kan føre mig hurtige rundt, når jeg begynder på job. Den er dog slet ikke for børn, så det er en totalt egocykel. Den er super sej og urban, og jeg forventer at den kan få mig til at føle mig lidt ung.

  Jeg er dog også blevet lidt af en hyggetante efter jeg har fået bebs og jeg har glædet mig til at kunne føre et lidt “kedeligt” liv uden alt for megen skejen ud 😉

  Det var bare lige lidt (NOT so much) om mig 🙂

  Tak for en god blog!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top