GLUTENFRI CITRONKAGE
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Se billeder fra min glutenfri kagebog “Søde sager med grøntsager”

Jeg sidder i skrivende stund og stopper munden med romkuglerne fra min glutenfri kagebog “Søde sager med grøntsager” der udkom i torsdags, og kan købes i boghandlerne og på domænet – i webshoppen – her. Romkuglerne indeholder sød kartoffel og gulerod, og jeg ELSKER dem.

Torsdag og fredag holdt jeg boglanceringer, først for bloggere og veninde-kollegaer torsdag, og fredag for venner og familie. Jeg serverede citronkage med pastinak, romkuglerne, grøn mazarinkage med spinat og chokolademuffins med rødbede. Citronkagen hittede HELT sygeligt begge dage (tør jeg godt sige, uden at lyde blæret, for hold kæft en varm velkomst de fik da jeg servede den… det er altså også en af mine egne favoritter fra bogen). Den grønne mazarinkage røg klart ind på en anden plads af de fire kager, og resten af kagerne fra bogen må gæsterne der købte bogen selv bage og afprøve 😉

Jeg tænkte jeg lige ville vise jer nogle af de super flotte fotos fra bogen, som fotografen Tobias Lauesen har taget. Jeg synes simpelthen den bog er så hamrende flot og jeg er så lettet over at den er lige i skabet grafisk også. Det kan jeg takke grafikeren Lene Gammelgaard for – og People’s Press som har udgivet bogen.

SE BILLEDERNE FRA SØDE SAGER MED GRØNTSAGER

GLUTENFRI CITRONKAGE

Citronkage med flødeost-topping og karameliserede nødder

Rabarberkage med rabarberlåg

Rabarberkage med rabarberlåg (hvilket er vildt nemt at lave, men ser så svært ud). Rabarber er en grøntsag – en meget kaloriefattig grøntsag, som jeg elsker at bruge i mit bagværk. Der er flere opskrifter med rabarber i Søde sager med grøntsager, fx også en crumble og hytte alamande med rabarbergrød i stedet for kirsebærsauce, som man bruger til ris alamande 🙂

Glutenfri romkugler

De her glutenfri romkugler elsker jeg også – og mine børn voldæder dem når jeg serverer dem. De er langt sundere end bagerens, men smager ligeså godt 🙂

Der er i alt 25 glutenfri opskrifter på kager med grøntsager. Kager der fx indeholder jordskokker, majs, ærter, haricot vert og broccoli. Og jeg LOVER de smager dejligt, selvom det lyder meget skørt og ikke særligt kage-agtigt. Det er virkelig en god måde at få eksta grønt i sig på; at spise kage – og hvorfor ikke fylde maven med det sunde, når nu det smager så hamrende godt? 😉

Bogen kan købes i boghandlerne og HER.

Del på Facebook

1 kommentar til “Se billeder fra min glutenfri kagebog “Søde sager med grøntsager””

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

glutenfri græskarkage uden sukker
Glutenfri
Sydhavnsmor

Glutenfri græskarkage uden sukker

Denne glutenfri græskarkage uden sukker var egentlig en videreudvikling af græskarpandekagerne jeg delte opskriften på for kort tid siden. Jeg elsker jo at spise (sundere)

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top