C More
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 serier du er NØDT til at se i februar

C More serier
annonce

Venner, jeg tipper jer hver måned om serier her på kanalen, men nogle gange er jeg bare mere ivrig end jeg er andre gange. I dag er én af de gange, hvor iveren er stor – for de her 5 serier er du nødt til at se i februar. Alle 5 serier findes på C More, og har du ikke adgang til tjenesten allerede, kan du tilmelde dig kvit – uden binding, ved at trykke lige HER. Du får hermed 4 ugers gratis streaming <3

Hvad skal du så se? Jo, nu skal du høre…

The New Pope

Jude Law var vi vist allesammen forelskede i engang. Nu spiller han sammen med John Malkovich i The Pope. Serien handler om en ung pave, Pius XIII der ligger i koma. h

Han efterfølges af den engelske aristokrat Sir John Brannox. Den nye pave, John Paul III, virker umiddelbart som det perfekte valg, men han gemmer både på hemmeligheder og svagheder. Han står over for en svær opgave, idet hans forgænger dyrkes som en helgen og kirken rystes af skandaler og trusler udefra. Umiddelbart lyder det tørt, men se den lige! Fire afsnit fra sæson 1 ligger på C More nu!

Deep Water

Deep Water handler om tre mødre der har hver deres udfordringer (hvem har ikke dét som mødre?). Men her er der lissom’ lidt større problemer på færde end de fleste af os normalt kæmper med 😉 Deres liv kædes sammen af uundgåelige valg og mørke hemmeligheder…

Gold Digger

Kan I huske Frøken Smillas fornemmelse for sne? Gold Digger har Julia Ormond i hovedrollen som den 60-årige kvinde der forelsker sig i den meget yngre, Benjamin. Julia (som hun også hedder i serien) har tre voksne børn, som ikke er heeeelt vilde med morens kærlighed til den meget yngre mand… og undervejs dukker der problemer og dystre hemmeligheder op, som … du bare SKAL se 🙂

Hamilton

I kølvandet på en række bombeattentater og cyberangreb i Stockholm kæmper SÄPO for at finde organisationen, som står bag angrebene. Samtidig vender den unge Carl Hamilton, spillet af den norske Jakob Oftebro, som vi kender fra Kriger og 1864, tilbage til Sverige efter mange års hemmelig uddannelse i USA. Ammen – den serie er guf!

Mr. Mercedes

Hvis du er til gys, så skal du se Mr. Mercedes! Det er Stephen Kings serie-thriller, som handler om 16 mennesker der bliver dræbt i en massakre. Handlingen kredser omkring den pensionerede efterforsker Bill Hodges som plages af en gal seriemorder. Hvis du ikke er til gys kan du i stedet se en af disse serier fra min store serieguide, som jeg tidligere har anbefalet <3

Hop ind HER og tilmeld dig gratis streaming på C More i 4 uger – helt uden binding!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top