May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min fars og min nye hobby

Det er efterhånden noget tid siden det blev en “ting”. Jeg har egentlig altid brudt mig aller mest om at ligge på langs og lave så lidt aktivt som muligt, men pludselig, her efter to unger og manglen på at ligge på langs, har jeg avlet en ekstremt kærlighed for at gå. Altså spadsere rundt – over alt!

Min far, som altid har været yderst aktiv, primært med løb og fodbold, er god til at sove længe, men er også meget god til at være i gang konstant. Med mit privilegium (at lægge arbejdstiden som jeg vil) og min fars “nu starter livet”-periode (pension) har vi nu – uofficielt – dannet en slags gåklub, bare ham og jeg. Vi har som udgangspunkt gået hver til hver anden uge, en god tur på op til 25 km i ét hug. Det giver lige lidt ekstra kalorier på kagekontoen, I ved 😉 Som min gamle chef sagde “Jeg er i god (kage)form”. Men nu har vi altså aftalt med ord og alt, at vi skal begyndte at have byer som gå-mål. Det vil fx sige at vores første mål er Roskilde – en gåtur på ca. 30 km fra København. Man siger man går ca 5-6 km i timen, og hvis vi spadserer fra København kl. 10 (min far skal jo lige op ;)), kan vi være i Roskilde ca. kl. 16, gå en tur rundt i byen, ramme toget og være retur i København ved aftensmad-tid. 

Jeg går meget selv. Jeg bruger nærmest kun cyklen til at fragte afkommet frem og tilbage til børnehave og skole med. Alle andre steder går jeg. Ind til byen, forrige uge til IKEA Gentofte (med farmand), når jeg besøger venner osv., med mindre de bor i Hareskoven eller Århus 😉 Mit mål er mindst 12.000 skridt om dagen. Jeg har et Alta HR FitBit ur jeg er hamrende glad for, det er virkelig motiverende og jeg får jo netop energi af at bevæge mig, fremfor at ligge på den sofa jeg ikke har set skyggen af i mere end 7 år 😉 

{Reklame} Når jeg går alene hører jeg ofte podcast (Mads og Monopolet, Sitter eller Kvinden med den tunge kuffert – sidstnævnte SKAL I bare høre. En rigtig historie om en norsk bedragerisk kvinde der snyder en masse mennesker – virkelig spændende!).

Jeg har en kode – SYDHAVNSMOR – der også giver dig, din nabo og svigermor gratis adgang i 30 dage til Mofibo, når du opretter dig HER. Der er nul binding.

Der ligger nærmest alle bøger derinde, enten lydbøger eller e-bøger og jeg har før nævnt flere HER og HER som er værd at lytte til! Nogle gange går jeg sågar blot en tur for at høre lydbøger – og når jeg går med min far snakker jeg – og lytter jeg, blot med og til ham 😉

At gå er en super god måde at få bevæget sig på. Man behøver sgu ikke at rende i fitnesscentret hele tiden eller gå til zumba for at få gang i kadaveret! Skridttæller, Mofibo i ørerne og måske et mål som fx Roskilde (eller blot en anden bydel i egen by) er nogle gode motivationsfaktorer for at få bevæget sig mere – mens man har det hyggeligt og godt!

Jeg er jo lidt mere “live” på min Instagram @sydhavnsmor.dk end jeg er herinde på bloggen, og dér er der flere der har spurgt om jeg ikke laver en gåklub. Og det har jeg altså gjort nu. Med min far <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top