May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den naturlige og sunde mascara der giver dig de VILDESTE vipper! – sydhavnsmor.dk

img_8723

Jeg tager som regel mascara på ved syv-tiden om morgenen på vej ud af døren. Jeg har flere forskellige liggende i toiletskabet, og det er lidt tilfældigt hvilken der ryger på. Eneste krav: den skal være sort og våd 😝. Jeg elsker god makeup, og bruger også gerne penge på at finde noget der er kvali, men må sgu indrømme at halvdelen af den mascara jeg længe har tværet i fjæset klokken syv hænger under øjnene allerede ved ni-tiden. Den den tid er ovre, baby! Min mands søde kusine Anna anbefalede mig nemlig, at prøve Mirenesse mascara, som også kaldes “The Secret Weapon 24 hour mascara”. En australsk, parfume-fri laban som er lavet specielt til sensitive øjne. Som jeg faktisk har. Mine limpopoflodsøjne løber hurtigt i vand, og det er ikke KUN fordi jeg på mine ældre dage (=mor) er blevet en følsom tuder…;) Mascaraen indeholder ikke parabener, alkohol, nikkel, mineralske olier, eller natrium Lauryl-Sulfat (SSL). Hvad så end det er 😉 Og til alle animallovers – så kan jeg også orientere om at den heller ikke er testet på dyr. YES!

Man kan sgu næsten kalde den en vidundermascara, for ud over at den ikke giver ‘blåt øje-looket’ løber den heller ikke eller tværes ud når det regner, du kampsveder (fordi du selvfølgelig mega-træner, som mig, eller noget 😜), eller når du tuder, fordi endnu en deltager i Den store bagedyst må forlade programmet.

Man får altid at vide, at ‘denne her’ holder sindssygt lang tid i forhold til andre mærker. Men JO – her er den altså god nok. Den sidder stadig pænt om aftenen. Du lægger den på som andre mascaraer, men kan fjernes ved varmt vand, da den er opløselig ved mere end 38 C. Så det er samtidigt the grand final ift at bruge makeupfjerner. Fedt, ik?

Og så lige det sidste blærede: Mascaraen har fået flere awards i sit fædreland, som bedste mascara. Jeg gir den også en her på sydhavnsmor.dk 😉 Den er sammensat af bivoks, der lægger sig på hver enkelt vippe – og jeg har hørt rygter om, at den faktisk er så sund for dine vipper, at det på ingen måde gør noget, hvis du dejser om på sofaen, efter at have puttet din baryler, eller kværnet den store bakke fritter fra Kinagrillen. Jo flere lag mascara du lægger på, jo tykkere og længere bliver dine vipper – så slut med dårlig samvittighed over ikke at have overskud til at fjerne mascaraen, og fyr bare op for det falske vippe-look, for det er sgu sundt! 🙂

Ja, hvad andet kan jeg sige end, at det er den fedeste gaveidé til os der gerne (lynhurtigt, og uden alt muligt gift-bræk) gerne vil ligne en million! Du kan købe Mirenesse i helsekostbutikkerne, eller HER, hvor den er på tilbud nu og koster 189,95 kr.

PS. Mangler du en killer foundation så har jeg også anbefalet Youngbloods, som jeg selv bruger, her 🙂

Der er smurt affiliatelinks på 

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Den naturlige og sunde mascara der giver dig de VILDESTE vipper! – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top