May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere belgiske vafler (gluten- og sukkerfri)

Det bliver ikke meget nemmere – og mere lækkert end det her. De her belgiske vafler spiser vi som mellemmåltid efter skole, børnehave og arbejde til hverdag – og nogle gange topper vi den med min hjemmelavede rabarbergrød (rabarber er en grøntsag) og så spiser vi dem til aftensmad.

Det skal du bruge til 6 tykke, belgiske vafler

1 lille banan

100 g skyr

5 æg

4 spsk glutenfri havregryn (almindelige kan bruges hvis du ikke har cøliaki)

1 spsk gul Fiber HUSK

Lidt kanel, kardemomme og evt vanillepulver

1 spsk bagepulver

1 tryk Fiber Sirup Gold (evt. honning, hvis du kan tåle sukker)

Lidt olie til stegning i vaffeljernet

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne og lad dejen hvile på bordet i 10 min. for at samle sig til en tyk masse.

Herefter hælder dy dejen i dit varme (belgiske) vaffeljern.

Topping

En lækker topping kan fx være

Skyr blandet med vanillepulver eller evt lidt mascarpone + min hjemmelavede rabarbergrød (sukkerfri) af 2 ingredienser

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top