May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 steder i København med sund takeaway

Organic Boho

Det er nemt at hælde en pizza eller halvanden ned. Det smager godt, er nemt og hurtigt at bringe hjem (evt. for en tyver 😉 ), men vi ved jo godt, allesammen, at vi ikke udelukkende kan leve af pizza, uden det på et tidspunkt går ud over vores helbred. Selvfølgelig skal vi sgu da ha’ pizza engang i mellem, men for de af os, der ikke har tid til at lave hjemmelavet gilde hver aften, er det sgu da meget rart også at kende til et par sunde takeaway-muligheder engang i mellem? Flere af stederne herunder findes også udenfor hovedstaden. Så værsgo: 10 steder i København med sund takeaway

10 steder i København med sund takeaways

1.California Kitchen ligger på både Nørre- og Vesterbro, og du kender sikkert allerede deres lækre bowls? Ellers se mere HER.

2. I Sydhavnen er der dukket et nyt takeaway-sted op der hedder Wai Mai. Jeg har endnu ikke været der, men det ser dælme godt ud, deres asian food. De har også lækre bowls, fx med and, på menuen.

3. OK, jeg ved det godt… men altså, jeg synes lige den skal med – fordi den er ræddi ræddi RÆDDI’ god i farten: 7-Eleven! Når jeg sådan er undervejs, i bogstavelig forstand, og ikke har tid til at klaske røven i sædet, så drøner jeg ofte forbi syv-elveren og køber nogle af de der (pumpede) kyllingesticks (uden snask på) plus en bøtte gulerødder med hummus. Det er stensikkert ikke økologisk, hvilket er en skam, men det er et sundere alternativ til grillekyllingen. Selvom grillkyllingen med fritter altså også kan sit… (i et andet slags indlæg 😉 ).

4. Og når vi nu er i den boldgade, så må jeg jo også lige tippe om kyllinge-hummussalaten hos McD, der smager glimrende. Når du vælter ind og kører fritter i dine børns hals efter en biftur.

Læs også 10 hemmelige spots i København du SKAL kende

5. På Halmtorvet finder du WeDoFood med lækre salater og friskpressede juices.

California Kitchen – Mexibowl

6. Sund Sult findes på Elmegade på Nørrebro og Gl Kongevej på Frederiksberg. Her kan du grabbe dig diverse sunde lækkerier med hjem. Salater, sandwich und so weiter. Husk at fiberrigt brød er sundt – du behøver ikke være bange for det 😉

7. Madglad’s Cafeteria var tidligere meget velbesøgt… af mig! Her tog jeg ofte hen og spiste mig mæt med min Vesterbroske søster, Sydhavnsmorfar aka daddy Ole, og eget avl Uma, da hun var bette og vi boede i Kattesundet i Indre by. For her er hjerterum og god mad til en meget billig penge – en 50’er for et varmt måltid mad, som alle stensikkert bliver mætte af. Cafeteriet serverer både frokost og aftensmad og ‘almindelige’ retter plus salatbar så her er mad for en hver smag. Virkelig anbefalelsesværdigt. Vil du have maden med hjem, kan du enten selv medbringe eller købe en box til at fragte den med hjem i. Jeg skal snart forbi igen. FAN!

8. The Organic Boho på Christianshavn. Et MUST! Verdens flotteste og lækreste mad, virkelig.

9. LêLê Street Køkken – her kan du fx også få lækre salater vietnamesisk-inspireret. Bare NAM 🙂

10. Blue Taco. Meximad (også vegan) på Nørrebro, med knald på farverne og krydderierne <3

PS Flere af stederne bringer ud i København via Wolt – opret jer med koden SYDHAVNSMOR og få rabat på første levering! Det er ingen reklame, I kan også bare oprette en kode herefter og dele med jeres venner – se mere HER 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

sinful sexlegetøj julekalender
Livsstil
Sydhavnsmor

Voksen julekalendere 2020

Jeg vil sgu da også have en julekalender – så det har jeg 😉 Her tipper jeg om voksen julekalendere 2020, til enhver smag; til

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top