May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Københavns bedste bowls – sydhavnsmor.dk

1e2bb26f-a846-4e8f-8793-5ddddb987732

KODEN I SKAL BRUGE FOR AT FÅ 50 KR I RABAT PÅ JERES FØRSTE ORDRE, NÅR I KØBER TAKEAWAY MED LEVERING TIL JERES DØR, HOS WOLT ER “SYDHAVNSMOR” 🙂 Hos Wolt kan I nemlig bl.a. få mad leveret til døren fra California Kitchen, som er et af mine totale favoritsteder i København. Endelig en service, der serverer god og sund mad fra alle de gode spisesteder i byen! YAY! 🙂

California Kitchen er navnet på Nørrebrogade 12’s nye populære spisested (og nu også Vesterbrogade). Her spiste jeg for nyligt sammen med min veninde – som jeg tidligere på året var på Møn med (læs min guide HER), og endnu senere på året løb DET HER løb med – og jeg var ved at skide i bukserne af ren begejstring. Jeg bestilte en mexi-bowl fyldt med bønnemos, guacamole, krydret kylling, quinoa og en masse andre lækre krydderier og sager. Min veninde kastede en San Diego bowle i hovedet, som også indeholdt djævelsk gode ingredienser (dog lidt færre proteiner end undertegnedes). De kostede hver især henholdvis 95 og 75 billige bananer, for de store – og super sunde bowls, som mættede godt.

7c86d31e-7364-443b-bb5b-a391751e8cda

Til dessert kørte vi begge en chokolademousse ned, som var lavet af avocado, toppet med en for vild kokoscreme. Den smagte møg-godt, og jeg skal helt sikkert prøve, at lave en lignende selv snart (og så ryger opskriften jo nok ud i offentligheden 😉 ). Min veninde og jeg bællede et par danskvand, mens de fleste andre gæster åbnede svælget for diverse kombucha’er (kolde grønne te-drikke, der efter sigende er skide sunde). Jeg har allerede sat en ny dato for en late-night dinner på mit nye favoritsted i byen, hvor man savler, mættes og top-hygger i de fine og lyse Cali-vibes lokaler, under indendørs træer, i den bagende (kunstige) sol! Det er et oplagt sted at daffe hen hvis du ikke tåler gluten, laktose – eller er vegatar/veganer, for her er udvalget stort og varieret! Jeg er fan af California Kitchen, som er ægte Vest-kyst inspireret, og som også har real Americans som ejere. PRØV det, og spis og drik dig mæt i al det gode, friske mad, drikke og dessert for max 150 kroner per mand!

Læs også

Glutenfri guide til København 

Glutenfri guide til København #2

Guide: 48 timer i København

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

10 MUST READ-BØGER FOR KVINDER

Sjove, seje og provokerende. Anderledes, sørgmodige og langt ude. Bogfan og bookstagrammer Mette Rou Lund, der arbejder på forlaget Lindhardt og Ringhof, har valgt 10

Læs mere »
Bolig
Sydhavnsmor

Hjemme hos Shane Brox

Shane er født i Canada, men er halvt norsk og halvt dansk. Like me. Måske derfor jeg følte mig så fandens godt tilpas, da jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top