May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Deltag i min februar-kalender og vind vilde præmier hele måneden!

Vind fx en lækker frokost for dig og tre venner, et sæt designertøj til dig og en veninde, en luksustur til frisøren og en valgfri talkage til din næste fest <3

De fleste gør det i december, men jeg har valgt at gøre det i februar i stedet – jeg kører en februar-kalender på min Instagram @sydhavnsmor.dk hvor jeg hver 3. dag hele måneden igennem udlodder totalt fede præmier som gavekort til forskellige spisesteder (for dig og tre venner), designertøj, frisørbehandlinger og festkager mm.

Konkurrencerne i denne omgang kører kun på min Instagram @sydhavnsmor.dk.

Hvis ikke du allerede har én kan du måske spørge din veninde om hun vil deltage for dig , for flere af præmierne er for to – altså både du og din veninde kan vinde lækre præmier, og vinderchancerne er sgu ret gode 🙂

Så hvis I vil smide et lod eller 10 i puljen februar over, så ryg over på IG og følg med HER, så I forhåbentlig kan blive en af de heldige banditter der løber afsted med en af de fede præmier <3

Del på Facebook

3 kommentarer til “Deltag i min februar-kalender og vind vilde præmier hele måneden!”

  1. God idé at lave en februar kalender 🙂
    Jeg har desværre ikke hverken FB eller insta.
    Talkagen er meget smuk og ser lækker ud 🙂
    En smuk vinter ønskes du herfra !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top