May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Med på bloggerjob – med hårnet!

Annonce

Kan I huske fjernsynsprogrammerne da vi var børn, hvor vi fik lov til at følge nogle ansatte på en stor fabrik? Jeg synes derfor at det var vildt spændende, da min agent, Nana, foreslog at vi skulle spørge Matas, om vi måtte se hvor størstedelen af deres produktionen foregår. Jeg tænkte nemlig, at det også ville være sjovt for jer at komme med ‘behind the scene’, på sådan en stor, dansk produktion som Matas er.

Hobby og arbejde i ét

Mit job er også min hobby. Selvom det ikke er et almindeligt 8-16 job, så er det det et rigtigt job, hvor jeg knokler r**** ud af bukserne. Mange tror måske, at mit arbejde primært består i at skrive indlæg. Det gør det også, men det omfatter kun 10-15 % af mit arbejde. Resten er fx det I ser her i videoen herunder 🙂

En dag med på job

Ikke to af mine hverdage er ens, hvilket jeg trives godt med. Det sidste halve år, har jeg haft og har stadig, et større og længerevarende samarbejde med Matas. Fokus er på deres re-design af deres populære Striber. Jeg kender Matas egne produkter rigtig godt, da vi altid har haft dem på hylden hjemme i villaen i Hvidovre. Og jeg bruger stadig mange af deres produkter. Primært bruger produkterne fra deres nye Mild-serie, til sensitiv hud, da serien passer rigtig godt til min tørre hud.

Matas Mild

På besøg hos Matas-produktionen i Græsted

Det er ikke bare noget man ‘lige gør’, det med at komme på besøg hos Matas-produktionen. Men eftersom jeg altid selv har drømt om at opleve hvordan en stor produktion foregår, kæmpede Nana sin sag, og det lykkedes os, at få lov til at komme ind på fabrikken, som ligger i Nordsjælland.

Fabrikken hvor størstedelen af alle Matas Striberne bliver produceret, huser flere store brands- og mange (rigtig søde og engagerede) medarbejdere. Vi fik tilmed lov til at lave en lille film om produktion. Så vi på den måde kunne tage jer med indenfor 🙂

Matas kaster sig ikke ud i noget halvt, og de ønsker at den vej de går er 100% korrekt. Matas er derfor ikke first-movers på bæredygtighedsfronten, men jeg har jeg virkelig meget respekt for, at de ikke gør noget forhastet. De gennemtester alt og er ordentlige med stort O.Jeg blev overrasket over hvor miljøbevidste de er. Det var sjovt at se, at selvom de har mange store (!) maskiner, der hjælper dem på vej, så er alt jo i sidste ende gennemtænkt og produceret af rigtige mennesker 😉 Det er et stort team, der brænder for at lave de bedste produkter. Man får sgu ikke bare lige opskriften på deres ‘hemmelige’ ingredienslister, for de ved godt at de har lavet nogle gode produkter, der holder, og som de er stolte af, med god grund.

Nogle ting vidste jeg, andre anede jeg ikke… vidste du fx…?

5 ting du måske (heller) ikke vidste om Matas

  • Størstedelen af alle Matas produkter, bøtter og emballage bliver produceret på fabrikken i Nordsjælland. Der er altså ingen lang transportvej, da de fleste produkter produceres her i Danmark!
  • Matas har et retursystem, som går tilbage til dengang jeg rendte rundt med rottehaler og ikke kunne snakke rent, i deres butikker, hvor man kan aflevere al emballage fra alle produkter solgt i Matas.
  • Krukkerne fra Matas nye Striber indeholder 30 % mindre plast end før. De er stadig super budgetvenlige, og indeholder stadig samme mængde indhold.
  • Matas går meget op i miljø og bæredygtighed (yay!), og fordi emballagen bliver produceret samme sted som produkterne, skal emballagen ikke fragtes langvejsfra. Stort set alle Matas’ egne varer er produceret i Danmark herunder også Striberne. Dvs. at de primært transporterer deres varer fra deres produktionssteder i Danmark til deres lager og videre til deres butikker. Vores garanti for den korte transportvej er et dansk flag bag på alle deres egne produkter, der er produceret i Danmark.
  • Matas forbedrer konstant alle koncernens egne varer i forhold til den allernyeste viden om stoffers betydning for miljø og sundhed. Det betyder at disse varer hele tiden ligger helt i front, når det gælder miljø, sundhed og kvalitet. Matas-koncernen har længe været, og er stadig, den største udbyder af svanemærkede varer inden for personlig pleje. Svanen er et officielt nordisk miljømærke, der kun tildeles produkter, som er særligt skånsomme for miljø og sundhed. Matas har over 200 svanemærkede egenvarer.

Jeg har i årevis selv haft Matas Striber på hylden, som de fleste andre danskere. Siden de for et halvt års tid siden lancerede deres nye Mild-serie til sensitiv hud, har jeg fx dagligt brugt deres Mild Micellar Water til rens af huden, Mild dagcreme til tør hud, for at fugte, og senest også deres BB ansigtssolcreme. Sidstnævnte anvender jeg i stedet for foundation, da den indeholder lidt farve og dermed jævner huden, på en naturlig måde, og samtidig indeholder den også SPF 15. Den kan varmt anbefales!

Jeg ved at Matas Striber har en dokumenteret virkning, og derfor er det også et firma jeg super gerne vil samarbejde med, da jeg, som andre firmaer jeg samarbejder med, kan stå 100 % inde for det jeg anbefaler jer 🙂

Mild-serien jeg bruger, har for nyligt udvidet med flere produkter – håndsæbe, showergel, bodyscrub, bodylotion, bodycreme, bodybutter og bodyoil. Hele serien er uden parfume og bærer både Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks Blå Krans. Den fås til sensitiv, normal og normal/kombineret hud.

Læs mere om Mild-serien på Matas egen hjemmeside.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top