ZarkoPerfume Pink Molécule
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

ZarkoPerfume Pink Molécule er på crazy tilbud!

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks 

ZarkoPerfume Pink Molécule

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 090 09 

Hver gang jeg går igennem Illum vader jeg lige forbi ZarkoPerfume Pink Molécule 090-09 for at komme til at dufte bedre. Jeg har længe ville ha pøllefingrene i parfumen som længe har været på alles læber, fordi den simpelthen bare får den bedste duft frem i alle. Jeg synes sgu at 825 kr er meget! Men nu er den på crazy tilbud, hvilket jeg aldrig har set før, selvom jeg har googlet løs efter gode tilbud på den pinke lækkerbisken mange gange! Og ud over 100 ml. totalt lækkerhed får man desuden også en bette ekstra én til tasken a´10 ml. Så det vil jeg da også lige dele med jer!

HER kan I få den på crazy tilbud! Tilbuddet gælder kun t.o.m torsdag d. 7/6. 

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM

Jeg spottede samtidigt også lige M2 Beauté Eyelash Activating Serum, som jeg selv har brugt til at få lange, flotte øjenvipper tidligere. Den findes også til 40 % her. 

Nu når vi er i gang med at (forsøge) at se godt ud og dufte lækkert, vil jeg også lige tippe om den vildeste hårkur jeg har prøvet. Mit hår knækker meget nemt og jeg fælder derfor meget, foreslog min frisør mig at jeg skulle prøve Kevin Murphys RE.STORE hårkur. Det var fandme en god idé og jeg har brugt den siden, og synes aldrig mit hår har været sødere mod mig end nu. Kevin fjerner ikke grå hår, nej det gør han altså ikke, men han gør det virkelig lækkert og jeg fælder mindre efter jeg er begyndt at bruge det, synes jeg. Generelt er jeg kæmpe fan af Kevin Murphys produkter og lige nu kan man gafle 3 produkter og få 30 % rabat, hvis det var noget? Find tilbuddet her.

Tak PforPernille for det gode fif <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Alene – og singlemor

 Maria Willemann, 32 år og ernæringsekspert. Mor til Helena på 7 år. Bor i København K. Jeg vil ikke anbefale nogen at få et barn

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top