ZarkoPerfume Pink Molécule er på crazy tilbud!

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks 

ZarkoPerfume Pink Molécule

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 090 09 

Hver gang jeg går igennem Illum vader jeg lige forbi ZarkoPerfume Pink Molécule 090-09 for at komme til at dufte bedre. Jeg har længe ville ha pøllefingrene i parfumen som længe har været på alles læber, fordi den simpelthen bare får den bedste duft frem i alle. Jeg synes sgu at 825 kr er meget! Men nu er den på crazy tilbud, hvilket jeg aldrig har set før, selvom jeg har googlet løs efter gode tilbud på den pinke lækkerbisken mange gange! Og ud over 100 ml. totalt lækkerhed får man desuden også en bette ekstra én til tasken a´10 ml. Så det vil jeg da også lige dele med jer!

HER kan I få den på crazy tilbud! Tilbuddet gælder kun t.o.m torsdag d. 7/6. 

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM

Jeg spottede samtidigt også lige M2 Beauté Eyelash Activating Serum, som jeg selv har brugt til at få lange, flotte øjenvipper tidligere. Den findes også til 40 % her. 

Nu når vi er i gang med at (forsøge) at se godt ud og dufte lækkert, vil jeg også lige tippe om den vildeste hårkur jeg har prøvet. Mit hår knækker meget nemt og jeg fælder derfor meget, foreslog min frisør mig at jeg skulle prøve Kevin Murphys RE.STORE hårkur. Det var fandme en god idé og jeg har brugt den siden, og synes aldrig mit hår har været sødere mod mig end nu. Kevin fjerner ikke grå hår, nej det gør han altså ikke, men han gør det virkelig lækkert og jeg fælder mindre efter jeg er begyndt at bruge det, synes jeg. Generelt er jeg kæmpe fan af Kevin Murphys produkter og lige nu kan man gafle 3 produkter og få 30 % rabat, hvis det var noget? Find tilbuddet her.

Tak PforPernille for det gode fif <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *