Japansk Pebermynteolie
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Japansk Pebermynteolie – et vidundermiddel!

I disse dage bevæger jeg mig på det asiatiske kontinent. Jeg er nemlig ude at feriere med familien, og det er fannema rart og tiltrængt!

Jeg har før skrevet om vidundermidler der kan trylle. Bl.a. eddike, citron, tip mod forkølelsessår og natron. Og så er der selvfølgelig opskriften på den mest effektive deodorant (antiperspirant) af bare to ingredienser, som jeg selv bruger dagligt. Men nu skal det handle om æterisk Japansk Pebermynteolie!

Den Japanske Pebermynteolie kan fås i helseforretninger, og online HER (affiliatelink) og står fast på min hylde i køkkenet – ikke fordi jeg bruger den i madlavning, men fordi jeg bruger den i hverdagen til flere ting:

Japansk Pebermynteolie

Mod kvalme

Hvis du har dårlig mave, kan du dryppe 1 dråbe Japansk Pebermynteolie på håndryggen og slikke den op. Brug ikke mere end 1 dråbe – olien er stærk!

Oppustethed
Drik et par kopper varmt vand over dagen, med 1 dråbe olie i hver kop.

Hovedpine
Masser 1 eller 2 dråber olie på tindingerne.

Forkølelse, ondt i halsen og hoste
Dryp 3 dråber olie i et vandbad, som du lægger hoved over med et håndklæde dækket over nakken imens du suger dampen godt ind.

OBS
Du skal ikke bruge olien til børn (under seks år). 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Japansk Pebermynteolie – et vidundermiddel!”

  1. Olien er super. Jeg bruger også at smøre lidt uden på halsen ve halsbetændelse. ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

julegaver til børn
Familie
Sydhavnsmor

Umas og Sofus julegaver fra os

Jeg har vist jer hvad jeg giver min mand, far og svoger i julegave HER. Nu har jeg ‘overstået’ de fleste julegaveindkøb (jeg elsker at købe

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top