May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting om mig…

…er meget bloggeragtigt. Det ved jeg. Men for helvede, jeg er jo også blogger. Selvom jeg ikke farvekoordinerer mine baggrunde på Instagram, så der eren rød tråd i mit feed, og jeg sjældent deler rabatkoder til designershops 😉

 • jeg bor lige ved siden af Pia Christmas Møller. Hvis I ikke ved hvem hun er, er I enten yngre end mig, eller også har I misset lidt dansk politik 😉
 • jeg har engang gået over Øresundsbroen. Det tror jeg faktisk jeg har fortalt før. Det var ret sejt. Det var dengang den åbnede, og vi var en giga flok traveglade typer, der gerne engang (nu, fx) ville kunne fortælle det til nogen 😉
 • Min vielsesring har jeg fået lavet af Nordenstam, som har smeltet den om, fra en fed tommelfingerring, Martin gik med den (før den blev smeltet om) i sine unge seje Slagelse-dage 😉 Muligvis er dette heller ingen nyhed, her på domænet. Gamla her, oplever ikke nok i sit liv, til at kunne fortælle 10 ting om sig selv så ofte…
 • Jeg har altid drukket mere rødvin end hvidvin. I dag er det omvendt. Jeg er ingen øl-pige. Altid vin!
 • Jeg har ikke været på Roskilde Festival siden 2008, sommeren inden jeg mødte Martin. Jeg ved egentlig ikke om jeg er særlig stor fan af Roskilde. Hvert år har jeg bandet og svovlet over at jeg fik solstik, det regnede for meget, at jeg ikke kunne finde ud af at bælle bajere som alle andre, og at der ikke var nok boder med vin
 • Jeg har været kæmpe, kæmpe,KÆMPE Michael Jackson fan. Og Mariah Carey (hvem har ikke dét?), og Red Hot Chili Peppers
 • Jeg har fået at vide jeg ligner moren fra Gilmore Girls. Det gider jeg sgu ikke
 • Jeg har altid været en Mars-pige, fremfor Snickers
 • Har min søster, apropos ovenstående, engang været model og været på de der plakater, der hænger på alle tog stationer, for Twix. Hun er glutenallergiker. Så kan man altså ikke tåle Twix.
 • Ville jeg nok kalde mit 3. barn, hvis sådan et nogensinde kom til verden (og det blev en dreng) for Siggi. Jeg synes det er pisse flot. Men altså, jeg er ret sikker på at vi ikke skal avle flere børn, og at jeg er den eneste af dem der i så fald skulle bestemme, der har det ønske. Og så tror jeg i øvrigt også, at vi får en pige, hvis – og nu siger jeg HVIS, der kom en mere. Hvorfor jeg tror det, ved jeg sgu ikke
 • Har jeg en veninde-ferie til gode i september til udlandet, og shit jeg glæder mig. Det er sammen med Alexandra og Tina aka Mig og Min Tinderbaby og Lillemor, fra blogland
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top