May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SYDHAVNSHUSMORRÅD – sådan får du myggestikket til at stoppe med at klø!

Der er igen gode husmoderråd fra Sydhavnsfronten. Måske lidt uden for højsæson, men hvad faen – rådet var så godt, at jeg ikke måtte risikere at glemme det til det bliver aktuelt 😉 Når man erhverver sig et sommerhus, følger der ofte et lille – eller mange – små, pisseirriterende dyr med i sådan et køb. Myg! Ja, myggestik er noget der hører med i sommerhuspakken, om man vil det eller ej. Man får – helt uden at have bedt om det – socialt samvær med andre levende skæbner. Og det er ikke det rareste selskab.

Sydhavnshusmorråd: mod tør hoste

Man kan købe alt muligt hejs, der formegentlig og forhåbentlig, slår myggene ihjel. Ofte virker det ikke, og så må man klø. Klø og klø og mega klø. Måske til det bløder, og måske det ikke går så grelt. Men kløen er irriterende, modbydelig og ikke noget man orker skal holde én vågen om natten.

SYDHAVNSHUSMORRÅD – sådan får du myggestikket til at stoppe med at klø!

DERFOR – bliver man så glad, når man så finder ud af at tandpastaen også kan bruges til andet end blot at børste bisserne med. Tandpastaen bliver nemlig din ven, når du køber et sommerhus, og der allerede bor nogle (myg) inde i det.

Læs også… Sådan forebygger jeg alle mine tømmermænd

Hvordan gør jeg så?

Du tager tuben i hånden, maser en centimeter, tandpasta ud på fingeren og smører et tyndt lag over myggestikket der klør. Lad tandpastaen sidde – og sov sødt <3

Andre gode husmodertricks modtaget gerne – may@sydhavnsmor.dk 🙂

Følg @sydhavnsmor.dk på Instagram hvis du vil <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Kender du mortypen?

Jeg har lige taget sådan en Hvilken-type-mor-er-du? test på nettet og den kom frem til, at jeg var “den afslappede mor”. Det var sgu i

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top