May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Se hvad jeg og min mand skal være udklædt som til fastelavn… – sydhavnsmor.dk

Reklame for Kostumelandet
Reklame for Kostumelandet

91ea3af1-2c4c-44e4-86d4-e8c0c3740f84

Jeg kan virkelig være kedelig. Mine børn ELSKER at klæde sig ud. Sofus har siden han startede i børnehaven DAGLIGT været klædt ud som henholdsvis Morten Skildpadde, Zorro, iført Umas Elsa-kappe, Mikkel Ræv og Pirat. Uma elsker at have store puffede prinsessekjoler på, og jeg selv… er nu også blevet fan 😉 Ikke så meget af prinsessekjoler, men af at klæde mig ud, når det ikke virker skørt, som fx til fastelavn, som det er lige om lidt.  Jeg har tidligere arbejdet som pædagog i daginstitutioner, før jeg kastede mig ud i det selvstændige, og her forventedes det jo på en måde, at vi voksne også gav i kast med et slags kostume af en art, når det var halloween- eller fastelavn. Men jeg var ikke til at overtale, jeg gad ikke rende rundt og ligne en klovn foran alle forældrene – jeg var sart, og i særdeleshed forfængelig når det gjaldt udklædning.

f51db6d9-a18e-4ed9-9678-c55e6f96f2d9

0df3ad12-e41f-4a28-826e-a618b49bbea7

Men nu er det sket, at jeg har planer om at klæde mig ud til alle de fastelavnsfester jeg kan komme i nærheden af i år. Jeg har sgu købt et hummerkostume fra Kostumelandet, som er en webshop med et kæmpe udvalg af børne- og voksenkostumer til lave priser. Mit kostume vil matche mine rødvinsfarvede kinder, haha. Ungerne har selvfølgelig også erhvervet sig nye kostumer fra Kostumelandet, og Uma skal igen være prinsesse! Sofus faldt helt på røven over et Minions-kostume, som edderrådme også er nuttet. Og vi har også fået lokket Martin ned i en dragt – og det var slet ikke svært, hvilket jeg aldrig troede ville ske. Han skal være edderkop. Så nu skal hele banden turnere rundt i København i februar, spise tonsvis af fastelavnsboller, og nyde livet ude i den virkelige verden som royale og dyr 😉 Hvis man selv kunne tænke sig at klæde sig ud – enten sammen med sine unger, hvis sådan nogle haves, eller bare synes det kunne være sjovt at være nøgen i en andens krop (se lige HER! Ha ha, hvor er det plat), så kan man nemt finde en kostume der passer lige i skabet 🙂 Jeg var kraftigt i tvivl om jeg skulle klædes ud som Dødens gab, pruttepude, gorilla, astronaut eller Find Holger – se nogle af kostumerne herunder. Det endte med en hummer. To gange dyr på én gang. Og til dem der ikke forstod den; hummer er et dyr (gud virkelig??? 😉 ), og så er den fannemø også dyr at købe i butikken – men heldigvis ikke dyr hos Kostumelandet :-)).

Lige nu hopper vi rundt herhjemme i kostumerne og kan ikke få armene ned over hvor godt vi ser ud 😉 Klæder I voksne jer ud til fastelavn?

Med koden: Sydhavnsmor kan I få 10 % rabat på alt i hele februar hos Kostumelandet.dk.

3 andre kostumer jeg godt ku’!

Del på Facebook

3 kommentarer til “Se hvad jeg og min mand skal være udklædt som til fastelavn… – sydhavnsmor.dk”

  1. Sydhavnens stjerner :). Havde heller ikke regnet med at skulle se Martin i kostume – jeg håber I tager det på til madaften på torsdag ;).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Cykelhjelmshelvedet

Alt taget i betragtning, ser jeg mig selv som en god mor. Jeg vil gå gennem ild og vand for mine børn. Æde en lort,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top