May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lynhurtige og sunde KOKOSKUGLER af TRE ingredienser

kokoskugler

Jeg er fuldstændig vild med alt der står kokos foran. Jeg har netop lavet disse kokoskugler, som bare kræver TRE ingredienser, som også LCHF-dyrkere kan være med på…

Det skal du bruge til 10-12 kokoskugler:

100 g. kokosmel

2 mellemstore æg

2 tsk. vanillepulver

OBS: Hvis man er en sødme-gris (som jeg), kan man tilsætte et tryk honning for at forsøde kuglerne. Kokos er i sig selv sødt, men de smager altså ikke værre af den fjerde ingrediens.

Tænd ovnen på 180 C

Bland alle tre ingredienser rundt med en gaffel eller blender. Form 10-12 kokoskugler på en bageplade med bagepapir og stil pladen midt i ovnen i ca. 12-20 min. (afhængig af ovn, så hold øje, til at de er let gyldne).

Lad dem køle helt af, i køleskabet, gerne over et par timer selvom det kan være noget af en udfordring at vente;) Kast dig derefter frådende over de lækre, sunde snacks! 😉

Tip: Kokoskuglerne er fantastiske hvis dine børn går i en nul-sukker institution, og de skal holde fødselsdag.

Indeholder kun ca. 50 kcal pr kugle 🙂

Find alle mine mel- og sukkerfrie opskrifter HER 

 

 

Del på Facebook

25 kommentarer til “Lynhurtige og sunde KOKOSKUGLER af TRE ingredienser”

  1. Jeg har brugt alm. fra Urtekram. Det er forskelligt fra hver gang jeg laver dem, hvor mørke de bliver og måske er der lidt mindre vanille i disse på billedet. Men jeg håber stadig at de smager lige så godt? :)De bliver bedre, læmge længere tid du har dem på køl 🙂

 1. Hej 😊 har du prøvet om ” dejen” evt kan bruges som en bund i en tærte eller måske flere i en lagkage? Vh Dorte

 2. Rie Andersen

  Kunne tænke mig at få oplyst hvor mange kulhydrater de forskellige kager indeholder , det er vigtig for diabetiker

  1. Så må du, ligesom jeg skal hvis jeg skal udregne det, skrive alle ingredienser ind i et program for det har jeg ikke ved hånden <3 🙂

 3. Kirsten Ketty

  har nu lavet dine kokoskager, men synes de mangler noget sødt, men hvor meget honning vil du bruge.
  mvh
  Kirsten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top