Sund jul: Pebermyntekugler af 5 ingredienser (sukkerfri, vegansk)

Jeg holder mig ikke tilbage her i juledagene. Eller resten af √•ret ūüėČ

Jeg har tidligere delt gluten- og sukkerfrie¬†opskrifter p√• br√¶ndte mandler p√• 5 minutter, DIY – lav din egen snaps,¬†de l√¶kreste √¶bleskiver, verdens bedste √¶blekage, ¬†nem konfekt af 6 ingredienser, raw brunkager af 3 ingredienser (vegansk), hjemmelavede tarteletter med fyld¬†–¬†der er alts√• mange gode julede godter at g√• til bords i – jeg lover at alle opskrifter er nemme at g√• til, for jeg er ikke typen der gider st√• og svede for l√¶nge i et k√łkken ūüėČ

I dag gælder det pebermyntekugler, der viiiirkelig er lækre!

ad5237fe-22a1-4e90-a232-06ee7efd7ab1

Det skal du bruge:

1 dåse kokosmælk (brug kun den fede del Рikke kokosvandet)

25 g. mandler (smuttede)

1 dl kokosmel

1 spsk Fiber Sirup Gold

Pebermyntearoma

07bb207c-9eaa-4d0e-b2bb-bfad735ffe0a

S√•dan g√łr du:¬†

Den fede kokosm√¶lk smeltes. Mandlerne smuttes (kog vand og h√¶ld det over mandlerne. Lad mandlerne st√• i vandet et par minutter og h√¶ld vandet fra. Kog nyt vand op – h√¶ld over – NU er de skide nemme at smutte!) Mandlerne k√łres herefter til mel i en minihakker, og kokosm√¶lk og mandelmel blendes nu med kokosmelet. N√•r konsistensen er fast – og kan laves til kugler, puttes pebermyntearomaen og Fiber Sirup Gold i dejen. Stil dejen i k√łleskabet i et par timer, eller natten over. Herefter kan du rulle nogle sm√• kugler, der efterf√łlgende er klar til servering.

Kv√¶rner du ikke hele molevitten, s√• stil det p√• k√łl til du er klar til at k√łre resten ned ūüôā

7a2d5c1c-36cf-4399-b661-699e99f1d823

Har du forresten ogs√• pr√łvet min sukkerfri chia a la mande? Det er den alternative version af ris a la mande, hvor risen erstattes med chiafr√ł. Det smager sygt godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *