May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nytårsplaner, nytårskage + nytårskluns på budget – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklamelinks
Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

For 18 år siden holdt jeg nytår på Tenerife i 20 graders varme. For 13 år siden holdt jeg nytår i Townsville i Australien i 44 graders hedebølge. I år holder vi nytår i Sydhavnen – i minusgrader 😉

Efter at have dyppet rumpen i det varmere sand på denne ferie, jeg netop er kommet hjem fra, har jeg lissom’ lidt ekstra overskud til at klare vinteren, trods for at jeg absolut ikke burde være blevet født i Norden. Hvis Martin er med på den, flytter vi sgu fra Sydhavnen til Sydhavet 😉

De sidste par år har vi holdt et stille og roligt nytår, og i år har vi fået lov til at hoppe med på en allerede-arrangeret middagsfest med ungernes bedste venner, deres forældre et par andre par med børn, i en helårshaveforening i Sydhavnen. Så er der ikke langt hjem, når mine ben blir’ spaghetti 😉

Når jeg går til fest kan jeg bedst lide at hoppe i noget tøj jeg føler mig godt tilpas i – jeg er ikke så skide god til at stavre rundt i høje hæle, korte kjoler der viser for meget appelsinhud, og smøre trutmunden ind i rød læbestift, men det er lidt sjovere at gå ud når man er bobbet bare lidt op. Jeg tror jeg ryger i en af disse buksedragter, tager glimmersokker på og farver mit hår lilla. Sidstnævnte er løgn, men det kunne være sjovt (for de andre)…

Jeg har fundet nogle labre outfits jeg egentlig godt gad eje. Så der er lidt andre ting jeg ønsker mig end disse 20 ting til jul 😉 Har du forresten fået alle gaverne på plads? Ellers tipper jeg om 5 alternative gavebud til dig der har alt i dette indlæg 🙂

Jeg elsker nærmest alt fra Ganni – og nu er der tilbud på nogle af deres fine kjoler, der ville være gode til nytår, så overvejer lige… og tjek lige det dér seje smokingsæt med striber, det er fandme også cool, hva´, og ikke engang dyrt?!

Hvad skal I til nytår – og hvad tar’ I på? Skal jeg bobbe den helt op med orange self tan og glitterkjole, som jeg gjorde for så mange år siden, dengang jeg var farlig på et dansegulv, som I kan se herover ? 😉

Btw. er det mig der skal stå for nytårsdesserten. Og jeg mener ikke kransekagen. Den laver Føtex sgu, ellers er der en anden der må melde sig på banen 🙂 Jeg har lige fået at vide, at jeg skal holde nytår med en kok – og han laver maden bortset fra desserten, og nu får jeg præstationsangst, sgu da! Har I nogle idéer til en nem, hurtig og skide flot dessert jeg kan tillade mig at servere? Fx denne æblekage? Kan man det? Hvad er en typisk nytårsdessert (som jeg kan finde ud af at lave/købe? Hit me, pliiiis <3 😉

2eec54a1-fa0a-4b2e-b613-fd08b95521c2

Den lille sorte – Ganni (tilbud)

83e5db0f-9049-45ee-8b52-1a6af8bb793a

Tigerkjole – Ganni (halv pris!)

1d9903e6-c8bc-4bd1-9809-2509653fbd2d

Blomsterprint – Moves

18ca5be8-af81-424c-8982-b0409260ad1f

Sort med guldprikker – Modström 

45d5dc26-e108-4388-b2f6-bc384b69538e

Jumpsuit, sort – Asos  – til os der føler os bedre tilpas i bukser 😉

9038fe77-f5a9-45b6-84b4-88336ca05c62

Jumpsuit, wine  – Asos

979912a9-8dc7-454b-b228-aabf4ff1a602

Jumpsuit, rød – Asos 

ac07af82-bd23-431d-8ca3-a8e4f9919e52

Stribet jakkesæt blazer / bukser – Asos 

5740cd6b-7b19-4e89-a72d-ba4add663924

Sølvkjole – Asos 

Jeg blir’ jo nødt til at købe sølvkjolen, gør jeg ik’?

Psst! Deltag nemt i min konkurrence om dansk økologisk hudpleje (værdi 750 kr) HER!

 

Del på Facebook

4 kommentarer til “Nytårsplaner, nytårskage + nytårskluns på budget – sydhavnsmor.dk”

  1. Flot billede fra dine unge vilde dage:-)
    Jeg synes du skal klæde dig farverigt og festligt, det klæder dig og så kan du slå dig lidt løs igen.
    Nytårsaften plejer vi at få noget lækker is, eller sorbet og så med forskelligt tropisk frugter til, som vi køber ved den tyrkiske grønthandler, det er nemt og super delikat og vil nok passe til kokkens fornemme middag:-)

    1. Hehe 😉 Tak – jeg overvejer også lidt farver eller sølv 😉 Lyder lækkert med jeres dessert, det kan sagtens være det er der vi ender <3 Rigtig god jul og godt nytår til dig! 🙂

  2. Amen altså, du skal da servere en lækker svampet chokoladekage med flotte tropefrugter og creme fraiche til 😋 God jul 🎄og et lækkert nyt år 🎉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top