May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg har fødselsdag i dag – og jeg har fået en rigtig god gave :-) – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Renew Life
Sponsoreret af Renew Life

img_5999

Yay, jeg bliver halvt halvfjerds i dag. Hvad mere kan jeg ønske mig? Jo, der er sgu mange ting, men én af de ting jeg er aller mest oppe at køre over, er at jeg nu kan fortælle om min resultatet af at have testet Pure Biotic Kvinde – kosttilskuddet med mælkesyrebakterierne, jeg den sidste måneds tid har testet. Grunden til at jeg har testet Pure Biotic Kvinde er fordi jeg har lidt enormt meget af ubalance og gener i urinvejene, heeeele mit liv næsten (læs her). Og det er virkelig noget man kan blive godt og grundig tosset og ked af, at være offer for – for det er dælme ikke rart at tisse glasskår, og føle at ens blære er en konstant tikkende bombe, der er ved at sprænge i luften. De af jer, der har været så svine uheldige at have ravet gener i urinvejene til jer, ved hvad jeg snakker om: heeeelvøde!

Nå, men det er jo min fødselsdag og derfor får jeg gaver. Faktisk har jeg snyde-holdt min fødselsdag tilbage i august (læs om festen og se kagen jeg serverede her), hvor jeg fik de fineste gaver, af de dejligste damer, men i dag kan jeg skråle en god nyhed ud i web-verdenen: JEG HAR IKKE HAFT URINVEJSGENER I EN HEL MÅNED, SGU! OK, det lyder måske ikke så vildt for mange af jer. Men det er altså ret vildt, for jeg er seriøst typen der scorer mig en gang gener i tisse-området, så snart jeg sidder på en kold flade, har glemt sutskoene i september (!),  har været i svømmeren, drukket (for meget) alkohol… und so weiter. Men siden jeg startede med at sluge Pure Biotoc-pillerne har jeg ikke mærket noget til det – og jeg har været i svømmeren, drukket for meget alko, glemt sutterne og alt det der. En bonus har desuden været at jeg har lidt langt mindre af oppustet mave. Jeg ved godt jeg deler opskrifter uden mel og sukker i flæng, men hvad der ryger indenbords på matriklen er ikke altid så glutenfrit og sundt. Jeg render normalt ofte rundt med Amin Jensens mave, og det er faktisk ret irriterende altid at have en oppustet mavse, og blive spurgt af ungernes venner i børnehaven, hvornår Uma og Sofus lillesøster-eller bror ankommer. DER ER LUKKET, VENNER. DE FÅR IKKE FLERE SØSKENDE! JEG ER BARE TYK – ELLER OPPUSTET! Nå, men selvom min mave ikke er sådan six-pack lækker, og den stadig buler, er det ikke så ubehageligt mere. Så dét vil jeg også fejre i dag – over en hjemmelavet burger, masser af is og en liter rødvin eller to. For selvom jeg elsker at føle mig sund og i balance med mit gamle korpus, så elsker jeg i den grad også at nyde livet! 😉 Nu krydser jeg alt jeg ejer, for at det her varer ved, så længe jeg bare kværner mit daglige kosttilskud!

 

VIND!

Det er ikke kun mig der skal begaves i dag – også dig 🙂

Så hvis nogle af jer derude, også kunne tænke jer at prøve et Pure Biotic produkt, så kan man altså ved at smide en kommentar herunder vinde et. Skriv blot om du ønsker det til dig selv, din mand eller børn – find linket til produktet her, og sæt det ind i kommentaren 🙂 Jeg trækker en vinder om en uge, som offentliggøres her på siden <3 Mega held og lykke!

063c70e6-5ab4-49d3-b3df-84008e8aacd4

 

 

Del på Facebook

29 kommentarer til “Jeg har fødselsdag i dag – og jeg har fået en rigtig god gave :-) – sydhavnsmor.dk”

 1. Stort tillykke med din halvrunde fødselsdag:-)
  Dejlige gaver du har fået og jeg er imponeret over at pillerne har taget din urinvejsinfektion væk.
  Min datter har været igennem et langt kræftforløb og får meget medicin og hun døjer ofte med enten blærebetændelse eller betændelse i fremløbet og jeg ville da gerne prøve vinde til hende.
  https://www.acupharma.dk/2246-thickbox_default/pure-biotic-kvinde-30-kapsler.jpg
  Nyd din fødselsdag og et smukt efterår til du og familien:-)

  1. Jeg håber alt godt for din datter, og at de her piller også kan hjælpe hende med blærebetændelsen og en bedre tarm i det hele taget. Det er jo kun en måned jeg har testet, men jeg plejer at lide meget under ubehag “down under” og det har jeg ikke haft hele denne mdr. så håber det fortsætter – også at det virker for din datter. Mange hilsner og kram

 2. Helt klart til mig selv. No need to be specific 😷😁
  Og stort tillykke med fødselsdagen 🇩🇰

 3. Ork, gad jeg godt at vinde. Ligner/føler mig nærmest konstant gravid.
  -også selvom jeg i forvejen er en lille smule tyk 😉

 4. Tillykke med fødselsdagen🎉😊🎂 Hvor er det fantastisk at høre det har hjulpet dig❤️ Min mor kan fuldstændig relatere til de smerter og skulle på antibiotikakure stort set hver måned, som kun hjælper kortvarigt. Derfor vil jeg gerne vinde dem til min kære elskede mor, som fortjener at blive fri for de smerter osv det medfører❤️ http://www.renewlife.dk/index.html?gclid=CjwKCAjwu7LOBRBZEiwAQtfbGMeT_ZJPA4fUrB8-MTRvF-IJ9hevSKczD6kdICSxvxrwOzqFtc_wIRoCkD4QAvD_BwE

 5. Du kan også prøve at lave din egen probiotiske sodavand/drik vha vandkefir. Sig til hvis du gerne vil prøve det, det hjælper helt fantastisk på maven/tarmen (bor selv også i SV) , Prøv evt at Google det.

 6. Jeg pårager mig nok sådan en omgang blærebetændelse en gang i kvartalet og må en tur til doktormanden, som udskriver en recept. Tænker ofte på hvornår jeg mon bliver resistent

 7. Vickie Sørensen

  Har prøvet flere forskellige produkter uden held og brugt RIGTIG RIGTIG penge på alt muligt igennem de sidste 6 år. Hver gang jeg stresser går det lige i underlivet og sætter sig til blæstebetændelse, det er IKKE sjovt. Så jeg ville nyde at prøve “dine” piller i håb om de er de rigtige.

 8. Jeg kender det der alt for godt, og har prøvet alt. Drikke, piller, husmortip osv. Og brugt EN masse penge på det 😣Men har stadig senere 1-2 gange om måneden. Har haft så mange urinvejs infektioner at jeg ikke længere reagere på de medikamenter de ksn tilbyde. Alt dette siden jeg var 6-7 år gammel .
  Så ville være en fornøjelse at få noget som virker ,, så krydser fingre, arme og ben for at jeg bliver den heldige vinder 😍😍😍

 9. Kære Melissa! STORT tillykke – du er den heldige vinder af et valgfrit produkt Renew Life. Jeg håber at det også virker for dig 🙂 Kram May

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bloggerløn
Livsstil
Sydhavnsmor

Min bloggerløn

      Jeg forstår det jo godt. Hvorfor så mange er nysgerrige på hvorfra de penge vi bloggere kan tjene, kommer fra. Når jeg skriver

Læs mere »
Køge
Danmark
Sydhavnsmor

Mit crush på Køge!

Annonce for Strædet Køge Det skæveste, mest charmerende hus. Min udvoksning var slem, mine spidser var brændt helt af efter tre uger i Malaysia, og derfor

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top