Jeg har fødselsdag i dag – og jeg har fået en rigtig god gave :-) – Sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Renew Life
Sponsoreret af Renew Life

img_5999

Yay, jeg bliver halvt halvfjerds i dag. Hvad mere kan jeg ønske mig? Jo, der er sgu mange ting, men én af de ting jeg er aller mest oppe at køre over, er at jeg nu kan fortælle om min resultatet af at have testet Pure Biotic Kvinde – kosttilskuddet med mælkesyrebakterierne, jeg den sidste måneds tid har testet. Grunden til at jeg har testet Pure Biotic Kvinde er fordi jeg har lidt enormt meget af ubalance og gener i urinvejene, heeeele mit liv næsten (læs her). Og det er virkelig noget man kan blive godt og grundig tosset og ked af, at være offer for – for det er dælme ikke rart at tisse glasskår, og føle at ens blære er en konstant tikkende bombe, der er ved at sprænge i luften. De af jer, der har været så svine uheldige at have ravet gener i urinvejene til jer, ved hvad jeg snakker om: heeeelvøde!

Nå, men det er jo min fødselsdag og derfor får jeg gaver. Faktisk har jeg snyde-holdt min fødselsdag tilbage i august (læs om festen og se kagen jeg serverede her), hvor jeg fik de fineste gaver, af de dejligste damer, men i dag kan jeg skråle en god nyhed ud i web-verdenen: JEG HAR IKKE HAFT URINVEJSGENER I EN HEL MÅNED, SGU! OK, det lyder måske ikke så vildt for mange af jer. Men det er altså ret vildt, for jeg er seriøst typen der scorer mig en gang gener i tisse-området, så snart jeg sidder på en kold flade, har glemt sutskoene i september (!),  har været i svømmeren, drukket (for meget) alkohol… und so weiter. Men siden jeg startede med at sluge Pure Biotoc-pillerne har jeg ikke mærket noget til det – og jeg har været i svømmeren, drukket for meget alko, glemt sutterne og alt det der. En bonus har desuden været at jeg har lidt langt mindre af oppustet mave. Jeg ved godt jeg deler opskrifter uden mel og sukker i flæng, men hvad der ryger indenbords på matriklen er ikke altid så glutenfrit og sundt. Jeg render normalt ofte rundt med Amin Jensens mave, og det er faktisk ret irriterende altid at have en oppustet mavse, og blive spurgt af ungernes venner i børnehaven, hvornår Uma og Sofus lillesøster-eller bror ankommer. DER ER LUKKET, VENNER. DE FÅR IKKE FLERE SØSKENDE! JEG ER BARE TYK – ELLER OPPUSTET! Nå, men selvom min mave ikke er sådan six-pack lækker, og den stadig buler, er det ikke så ubehageligt mere. Så dét vil jeg også fejre i dag – over en hjemmelavet burger, masser af is og en liter rødvin eller to. For selvom jeg elsker at føle mig sund og i balance med mit gamle korpus, så elsker jeg i den grad også at nyde livet! 😉 Nu krydser jeg alt jeg ejer, for at det her varer ved, så længe jeg bare kværner mit daglige kosttilskud!

 

VIND!

Det er ikke kun mig der skal begaves i dag – også dig 🙂

Så hvis nogle af jer derude, også kunne tænke jer at prøve et Pure Biotic produkt, så kan man altså ved at smide en kommentar herunder vinde et. Skriv blot om du ønsker det til dig selv, din mand eller børn – find linket til produktet her, og sæt det ind i kommentaren 🙂 Jeg trækker en vinder om en uge, som offentliggøres her på siden <3 Mega held og lykke!

063c70e6-5ab4-49d3-b3df-84008e8aacd4

 

 

Kommentarer (29)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *