May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

For hvem er snakken om blomsten og bien mest pinlig?

En dag skal de fleste af os gennem snakken om blomsten og bien med vores børn.

Jeg faldt over denne ret sjove og søde video der måske kan guide os når dagen kommer og vi skal fortælle vores børn hvordan de egentlig blev lavet? 😉

Måske har I allerede set videoen, som jeg havde en lille fest over? Jeg krummede mine tæer lidt imens jeg så den fordi jeg kunne genkende pinligheden børnene (OG deres forældre) udsættes for, når forældrene skal fortælle børnene om dét ingen vil høre deres forældre tale om – SEX! Fair nok, at ens forældre “gør det”, men man vil jo helst ikke vide noget om det, vel? 😉

 

Er der nogle af jer derude der har haft nogle sjove episoder med jeres børn, hvor I skulle fortælle dem om noget grænseoverskridende?

Ha’ en fantastisk (sjov) dag! 🙂

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top