May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvis du har børn, tror jeg, at du vil elske mig for denne info :-) – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

img_1992

I dag fylder min lillesøster 30 år. Det betyder at jeg nu får svært ved at lyve mig til at være i tyverne, men pyt med det, for jeg har det virkelig vildt over at der var en i går, der spurgte mig om jeg var 28 år. Max, oveni købet. Jeg havde en god dag. Denne her virker åbenbart ubeklageligt, til dækning af mine grå hår 😉

En anden ting, jeg er meget glad for, særligt sådan en dag som i dag, hvor vi skal svede flere timer i en bil på vej på påskeferie, er at det nu er muligt at se film offline på appen, Min Bio, som mine børn er ellevilde med. Dvs. vi har net-fri underholdning undervejs! 🙂 For selvom jeg ikke synes at børn skal sidde foran skærmen heeele tiden, synes jeg bestemt at apps som Min Bio, har gjort noget godt for vores hverdag. Den beriger børnene med gode og klassiske børnefilm- og serier, som jeg selv ofte sluger sammen med dem. Fx Barbapapa, Alfons Åberg, Laban, det lille spøgelse, Prop og Berta, og de gode gamle film, som Far til fire og Min søsters børn. De mere end 800 serier-og film på appen, er nøje udvalgt og møg populære i undertegnedes hjem (og lånte bil, forhåbentlig 😉 ).

Så nu kan vi, (pliiiis!), uden at få blodspringninger i panden, dunke hovedet i rattet eller køre galt, pga. bagsæde-stress, komme godt afsted på længe ventet ferie. YES, my bois and gørls! Jeg har virkelig glædet mig til at feriere i det svenske med min husbonds dejlige familie, egne skabninger og Martin. Jeg forestillede mig, at jeg skulle morgenbade i søen, drikke litervis af rosévin (bragt over grænsen, for jeg har ikke råd til at bælle den svenske slags) i solen på terrassen, og gense Snøvsen, som var en af mine favoritter som barn, sammen med ungerne. Sidst nævnte er helt sikkert stadig ON, men det der mad rosé i solen og badning i søen er skiftet ud med rødvin og brændeovn, efter at jeg har tjekket vejrudsigten. Du kan hente Min Bio lige her, og prøve de første 14 dage for en lille bitte én-krone. Ka’ I alle ha’ en helt vidunderlig påske! 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Fra bymødre til forstadsfruer

 Line og Louise er gode veninder, tilbage fra pædagogstudiet. De er også familiemødre til hver deres to piger. Sammen med deres børn og mænd har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top