May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kollega-overraskelse, og en opskrift på sunde mokkamuffins uden mel og sukker – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

 

2017-02-11-15-51-36

De mennesker jeg er allermest sammen med i mine vågne timer er jo faktisk mine kollegaer, og derfor er det for mig virkelig vigtigt, at jeg har det godt sammen med dem! I hverdagen går det hele så stærkt, og nogle gange har man da bare brug for at klaske numsen i sædet og nyde en gylden kaffepause sammen! Derfor overraskede jeg for nyligt mine kollegaer med den nye Nescafé Gold Black, som er kørt i butikkerne, efter at have været under luppen i forbindelse med en stor undersøgelse omkring danskernes kaffe-præferencer. Jeg har de sødeste kollegaer, og bliver selv top-happy, når de overrasker mig med lækkerier. Jeg fik fx for nyligt en killer-ølkage serveret, som jeg havde svært vd at styre indtaget af 😉 Men forleden var det mig der var the hero of the office 😉 Herhjemme er Nescafé Gold Black ligeledes røget indenbords i store baljer, og maverne kan altså virkelig li’ den!

Sammen med kaffen serverede jeg nogle utrolig labre og sunde mokkamuffins for mine kollegaer, som var mel, æg – og sukkerfrie, og de blev super glade (se opskriften længere nede)!

Kaffe er jo ligefrem sundt – forskning viser jo at kaffe forebygger kræft og sukkersyge, og hjælper os med at holde vægten. Det er vist noget med at drikke tre kopper om dagen, og jeg kender MANGE der således er super sunde, plus det løse 😉 Selv bruger jeg ivrigt kaffe i bagning, for det gir’ et lille ekstra kick, ofte hvis det er blandet med chokolade eller kakao, og selv de venner jeg har der ikke kan lide kaffe, kører mine desserter tilført Nescafé straight ned i løgnhalsen!

2017-02-11-15-39-21

Det skal du bruge til 5 mokkamuffins:

1- 2 tsk Nescafé blandet med et par spsk kogende vand (afhængig af din forelskelse i kaffe 😉 )

+

DENNE OPSKRIFT – gør som opskriften siger ift. bagning i ovnen 🙂

I forbindelse med Nescafé Gold Balck-lanceringen, kører der en konkurrence på deres Facebookside, hvor du også kan forkæle dine kollegaer med en lækker og fortjent kaffepause inkl. søde sager – som man jo altid kan klemme ned, ik? 😉 Deltag i konkurrencen HER og forkæl forkæl forkæl 😉

2017-02-11-15-36-32

2017-02-11-15-39-34

Btw. har jeg udtrukket en vinder af denne konkurrence, og det er: Sidsel – KÆMPE TILLYKKE <3 – Jeg skriver dig en mail!

img_0976

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top