May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Proteinrige, glutenfri pølsehorn

b693fc0b-b533-4584-aecb-93d1655bb657

Er du også typen der altid kommer til at købe pøllehorn i Syv-Elveren i stedet for (den sundere) proteinsalat? Så se lige her! Her deler jeg nemlig en opskrift på nogle rætti rætti RÆTTI gode proteinrige, glutenfri pølsehorn – i en low carb udgave, der indeholder NUL mel! Og (måske) gir’ færre huller end de normale, så du ikke som jeg ender med at være sådan en type her :/ De smager virkelig som rigtige pølsehorn, selvom dejen rundt pøllerne er lavet af primært ost og æg. Og nej de har ikke en ægget smag 🙂

Du bliver desuden seriøst NØDT til at prøve at lave LCHF-franskbrødet, der også smager og har konsistens som et almindeligt franskbrød. Find opskriften her. Og nu da vi er i gang, så se lige opskriften på LCHF-taco kurve her. 

fe7fdd43-7909-414c-8eb5-38962d5d5ec1

bee48ff3-d5d1-469f-98b4-99f1b802a7d5

Nå, men det her skal du bruge til 20 stks proteinrige, glutenfri pølsehorn: 

5 dl revet ost (jeg brugte revet mozzarella)

5 mellemstore æg

4 spsk pofiber

4 spsk gul HUSK

2 tsk 2 tsk bagepulver

2 spsk sesamfrø

2 spsk solsikkekerner

Et nip salt

1 pakke økologiske pølser (jeg brugte kyllingepølserne fra Hanegal, som kan købes i IRMA)

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Alle ingredienserne blandes sammen til dej, som herefter skal hvile i et kvarters tid, for at HUSKEN samler dejen.

Del dejen med en spsk i 20 dele. Tag et stykke bagepapir og flad de små klumper ud med hånderne. Skær pølserne ud i 20 dele. Fold hver enkel lille flade dej rundt pølserne.

Drys evt. toppen med lidt sesamfrø eller chiafrø.

Stil dine pølsehorn på en bagerist med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. til de er gyldne og sprøde på toppen.

Tag dem ud af ovnen, og vupti – så er det slut med at rende i Syv-Elveren, for nu har du selv lært at lave de bedste, lækreste pøllehorn der slår alle andre 🙂

Vil du ha’ flere mel – og sukkerfrie opskrifter, der er nemme at smække sammen? Så se HER! 

3412b025-940b-4879-8379-9717e316a8c7

Vil du have glutenfri kage? Så tjek min kagebog ud HER – reklamelink 🙂

Del på facebook
Del på Facebook

10 kommentarer til “Proteinrige, glutenfri pølsehorn”

  1. Er det helt umuligt at bruge den grønne HUSK istedet for den gule? Tænker faktisk i forhold til både bollerne og pølsehornene herinde

  2. Hvis man bruger “grøn” husk er det dobbelt op på mængde. Så fx 2 spsk gul husk er 4 spsk grøn husk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 37 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen