May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting du ikke vidste om mig – sydhavnsmor.dk

img_2595

I går fandt nogen måske ud af at jeg har været radiovært i fem år, da jeg udgav dette indlæg. Men vidste I også at jeg har gået med aviser (ok, det var mest min mor og farmor – og sommer tider mormor, når hun var i Danmark, der pakkede og traskede Hvidovre rundt :/ – DovenLars! ) og dælme om jeg så ikke senere også blev reklame-pakker på Hvidovre Posthus hver lørdag morgen. Jeg fik tryksværte unger neglede fra nærmest da jeg lærte at skrive. Hvor mange af jer har gået med aviser som teenager?

Jeg fik først kørekort på min 32-årige fødselsdag. Præcist to uger før jeg fødte min nummer to vandmelon, Sofus.

Jeg er ikke en glad bilist. Jeg kører desværre for sjældent til at jeg føler mig tryg i trafikken. Motorvej er der værste!

Selvom jeg er mega fortaler for cykelhjelme og har flashet min seje cykelhjelm for jer før her, glemmer jeg tit at tage den på :/

Jeg køber (alt for!) sjældent nyt tøj. Når jeg (endelig!) har penge på kontoen, har jeg aldrig overskuddet til at finde noget nyt. Når jeg er en fattigrøv, som oftest, lokker Boozt mig hele tiden med fx Stine Goyas kjoler. Øj!

Jeg er generelt ret glad og taknemmelig for lige præcist at være mig. Jeg er født med arme og ben, af nogle kærlige og sociale forældre, i et land hvor der er mange fucked mennesker (her snakker jeg politikere :/) men med uendelig muligheder for ar blive et godt stillet menneske. Det føler mig ret heldig over. Så kan det godt være jeg hader dobbelthagen, men den ser jeg kun på billeder 😉

Jeg drømmer sgu lidt om en camper og et sommerhus. Sådan helt familien Danmark-agtigt.

Jeg VIL tage min familie gennem USA og Australien inden mine unger bliver så store at de ikke gider at rejse sammen med os mere.

Jeg skal forresten ikke avle mere. Babyer er søde, men jeg er anti-skruk. Jeg vil møsse og elske andres, men vil glæde mig over ikke selv at være vågen den hele nat 😉 – Der har vi været og det var… og nu er det endnu mere dejligt med lidt større børn 😉

Hvis jeg havde overskuddet ville jeg lave maaange flere opskrifter på bloggen. Ville I gerne ha’ det?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top