May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Piv sunde pandekager, en uuuuuuuuuhyggelig Halloweenfest med Pharfar og en 33 års fødseldagsfest

fotoLørdag betyder hygge. I hvert fald inde i mit hoved. Pandekager er hygge – og derfor hænger lørdag med pandekager til morgenmad rigtig godt sammen, synes jeg. Men som en hysterisk altid-på-kur-kvinde føler jeg at jeg må prioritere mine kalorieindtag – (som jeg i den grad gemmer til i aften hvor jeg skal til min venindes 33 års fødselsdagsfest med et flødetema og nøj jeg glæder mig! Så skal bade i fløde!) – og derfor er jeg faldet pladask for de her super sunde pandekager som smager vildt godt! De tager kun to minutter at mixe sammen og så skal de bare knaldes på panden.

Det skal du bruge til ca. 25 små pandekager (som svarer til hvad min total grådige lille familie nemt kan kværne på sådan en formiddag) er:

250 g hytteost
4 æg
Et godt tryk honning
2 spsk kokosmel
1 tsk kardemomme

Blend hele moletjavsen så der ikke kommer oste-klumper i.

Steg i kokosolie eller neutral olie fx rasp – eller smør. Slurp!

De ka guffes med syltetøj, peanutbutter eller den mere sunde version – skyr med frugt på. De er også skide gode til en eftermiddagssnack til ungerne og dig selv – og man kan ikke andet end elske de så pandekagebanditter.

Men det hele skal ikke være hygge på sådan en uuuuuuhyggelig Halloween lørdag. Så jeg klæder mig ud sammen med ungerne og daffer til fest med Pharfar og co. her i Sydhavnen- et støttearrangement for børn og voksne hvor al indsamling går til syriske flygtningebørn som du kan læse mere om her . Og jeg håber sørme vi ses!

Ha en fremragende weekend!

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top