May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Om min fortid som bl.a. radiovært, og noget om Opinionsland – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Opinionsland

18d11409-030f-4846-a63c-e07b159f0b02

Jeg startede med at skrive, sådan for alvor, i 2003. Dansk havde i skolen været mit yndlingsfag, da jeg var god til diktat, at stave og fik gode karakterer i det skriftlige. En af mine forældres venner, der er lidt hooked på stjernetegn og hvordan månen står lige nu, og den dur – som jeg ikke fatter en brik af – har altid sagt, at jeg skulle være journalist, når jeg blev voksen. Det synes jeg, fra jeg var helt lille, lød rigtigt spændende og sejt, uden jeg anede hvad det egentlig betød. Noget med at snakke med mennesker, og jo – det var jeg i hvert fald både glad for og god til, så hvorfor ikke, tænkte jeg. Da jeg blev lidt ældre, fik jeg interesse for medierne. Ikke bare TV-avisen, men også for selv at rode med dem. Jeg kontaktede en lille lokalradio, som min far i sin tid havde været med til at starte op i 83′, året efter jeg blev født, og spurgte om de ikke manglede en ung radiovært på 17? Jeg var til samtale og fik lov til at forme mit eget program, som jeg inviterede min veninde med ind til, og dér blev vi i fem år. Vi bællede vin med Zlatko Buric, sang med Erann DD og tog i byen med Robert Hansen, som jeg havde et lille hemmeligt crush på dengang, på den der Billed Bladet’s-agtige måde, hvor jeg ikke kendte ham fra andet end Vildbassen og Hvidovre, hvor vi begge er vokset op. Radiolivet var en fest, og jeg elskede at være en del af radiostationen og alle dens aktiviteter. Vi blev sendt afsted på Roskilde Festival og Smukfest, interviewede Kelly Family, Manu Chao og Johnny Reimer. Der var ingen grænser 😉 Jeg arbejdede samtidigt på et populært teater, Dr. Dante, som piccoline. Også dér trak jeg på mine garderobe-fellows til radiointerviews, som inkluderede Mads Mikkelsen, Paprika Steen, Janus Bakrawi, Jimmy Jørgensen og dét slæng, som var meget populære dengang (og i dag!). Min store kulturelle interesse udviklede sig i disse år, men en dag, i 2004, stoppede jeg som vært. Jeg var færdig med min HF i 02′, og startede på seminariet i 04′, og havde ikke længere overskuddet til at være radiovært. Jeg fik i stedet et deltidsarbejde som interviewer på et analyseinstitut. Her skulle jeg foruden at ringe rundt, og lave personlige interviews i firmaet, også rejse lidt rundt i Skandinavien og lave personlige interviews med folk fra gaden. Jeg var bl.a. 10 dage i Bergen i Norge, hvor jeg om dagen arbejdede hårdt for at hjælpe virksomheder med at brande dem selv bedre, og tilfredsstille deres kunder, og om aftenen drak jeg skide dyr rødvin med min norske veninde, Hege, der også arbejdede i analyseinstituttet. Det var et skide godt job, som jeg havde et par år, imens jeg studerede. Efterfølgende er jeg selvfølgelig selv blevet ekstra opmærksom på at hjælpe andre, når de ringer til mig for at stille mig spørgsmål. For jeg husker selv hvor meget det betød at blive mødt på en positiv måde. Ofte fik dem jeg ringede til også en lille tak, som fx et gavekort eller lignende. Derfor synes jeg at det er genialt, at alle over 18 år kan registrere sig gratis til Opinionsland (man skal ikke oplyse konto-informationer for at oprette en konto og deltage i spørgeskemaerne), hvor man kan svare på sprøgsmål fra firmaer der vil styrke deres brand og produkter. De pågældende brands betaler for at høre vores meninger via online surveys, sådan at de kan få et indblik i vores tanker om brandet – og derved forbedre deres produkter og services.

img_3952

Ved at deltage i disse online surveys på Opinionsland anytime det behager os, om populære emner og produkter, kan vi optjene point, som kan indløses til enten kontant udbetaling via PayPal, eller til gaver hos store brands, såsom CDON, Zalando, Magasin, Matas, IKEA, Elgiganten, JYSK m.fl, eller vi kan donere pengene til et velgørende formål. Yay, dét er da en god idé! Faktisk man vi også ved at deltage i undersøgelser være med i lodtrækningen om en præmie på 30.000 kr.Det er en lodtrækning, der foretages hvert kvartal. Dem vil jeg eddermanme gerne vinde 😉 Så skal jeg nok skrive et indlæg fra Mexico, når jeg sidder dér med en fed drink i hånden, imens ungerne bader i vandkanten 😉

Opinionsland er altså en service, der giver os mulighed for at påvirke beslutninger, der berører vores dagligdag. Vores meninger vil påvirke udviklingen af nye produkter og serviceydelser, da virksomheder og organisationer er afhængige af vores feedback. Tilmelder vi os OpinionsLands fællesskab og deler vores meninger i deres betalte online-undersøgelser, hjælper vi virksomheder med at tilpasse deres produkter til vores behov, mens vi samtidig tjener penge og belønninger ved blot at gennemføre online-undersøgelser – i stedet for at modtage penge/gaver kan vi også vælge at lade Opinionsland foretage en donation til din valgte velgørenhedsorganisation på dine vegne. Hvis du også vil være med, så tilmeld dig her 🙂

Og fra mit lille tip – om en god gerning, som bider os selv, på en ret lækker måde, i røven, i sidste ende – videre til at DROPPE ud af studiet! Jeg havde en ret dårlig første praktik under min uddannelse som pædagog. Derfor droppede jeg ud, for jeg blev forført at drømme om at være journalist. Jeg søgte et job som praktikant/redaktionssekretær på Chilinet, – webudgaven af Chili, et populært gratis-magasin der blev læst af gymnasieelever over hele landet. Her arbejdede jeg i 2006, og fik så meget blod på tanden, at jeg derfor søgte ind på RUC, for at læse til… JOURNALIST! Jeg fik sågar merit for et halvt år, men var slet ikke minded på al det gruppearbejde og fik kolde fødder efter første år, og droppede ud. Jeg var lidt forvirret, og endte med at arbejde fuldtid som pædagogmedhjælper i en vuggestue på Østerbro. Her var jeg, indtil jeg en dag indså, hvor dumt det var at jeg ikke gennemførte en uddannelse. Så jeg besluttede mig raskt for at vende tilbage til seminariet og færdiggøre min pædagoguddannelse. Mine gamle medstuderende var nu uddannede, så jeg valgte at startede påny på et andet seminarium. Jeg færdiggjorde mit studie i 2010, med drømmen om at arbejde indenfor det socialpædagogiske felt. Alligevel fik jeg job i en vuggestue på Frederiksberg, og var der i ni måneder indtil jeg søgte ind – og blev optaget på kandidaten som Pædagogisk Antropolog. Tre år – og en baby (Uma) efter, blev jeg færdig. Jeg nåede sågar at arbejde et par måneder som interviewer på et analyseinstitut – igen – som højgravid, inden jeg forlod DPU og livet som studerende. Måske for altid. Nu havde jeg en uddannelse. Faktisk to. Men hvad skulle jeg bruge den til? Jeg er stadig usikker, og i dag har jeg mange drømme. Men jeg har forhåbentlig også et laaaangt liv foran mig, hvor jeg håber at jeg kan realisere mine drømme i 🙂 Lige nu trækker skriveriet herinde gevaldigt. Jeg elsker at skrive, og elsker at I gider læse med <3 Hvad der sker i fremtiden ved ingen. Jeg ved dog, at jeg i morgen skal til Crossfit, hvis alt går vel 😉

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Om min fortid som bl.a. radiovært, og noget om Opinionsland – sydhavnsmor.dk”

  1. Jeg vil bare lige rose dig for at vælge den her vinkel på indlægget. Jeg er simpelthen så træt af dem der skriver om “en nem måde at tjene penge online”. For let’s be real, du bliver sgu ikke rig af at signe dig op til sådan nogle ting her. Men det er hyggeligt, og det er super fedt for de virksomheder, man hjælper!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top