May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tapet, tapet, tapet: 10 tjekkede tapeter – sydhavnsmor.dk

I Sydhavnshytten sker der altså ting og sager for tiden 😉  Vi har ikke blot fået spartlet flere vægge med farve, som du måske tidligere har set her og her. Martin har sgu os’ revet loftet i vores entré ned, så de tyve øverste cm af væggen flasher flere lags tapet-kød, og derfor trænger til at rives af, og få sprit nyt. Vi har derfor rodet rundt i en nærmest umulig tapet-verden, før vi besluttede os for det endelige, der skulle smækkes op, lige dér, hvor vi hver dag vælter travle og trætte ind – og ud af hoveddøren. Jeg er dog ikke heeelt sikker på at vi har gjort os det rigtige valg, for er du vimmersvej der meget tjekket tapet. Jeg har her fundet 10 styks jeg synes er fe’, og de fleste af dem koster heller ikke mange penge. Lige nu er der med koden 355431 t.o.m. d. 16. marts 20 % rabat på dem alle (undtagen dem der allerede er nedsat) – og der er faktisk også 20 % alt fra bolig-sektionen hos Ellos med samme kode. Fx på det her hør-sengetøj, og sengegavLEN jeg aldrig beslutter mig for, om mit soveværelse er for bette til at eje. Den er fannema’ pæn (og billig), ik?

Priserne er UDEN rabatten…

Tapet Ina // 399 kr:

tapet2

Tapet Anna-Lisa // 399 kr:

tapet5

Tapet Rachel // 399 kr:

tapet3

Tapet Nora // 499 kr:

tapet4

Tapet Poppy // 712 kr:

tapet7

Tapet Wendy // 399 kr:

tapet6

Tapet sweet cotton // 639 kr:

tapet8

Tapet Yasuko // 829 kr: 

(inkl. rabat på 30 %)

tapet9

Tapet Callie kobber metallic // 140 kroner:

tapet1

Fototapet Pixie // 839 kr:

(inkl. rabat på 30 %)

tapet10

Find flere fine tapeter HER.

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Tapet, tapet, tapet: 10 tjekkede tapeter – sydhavnsmor.dk”

  1. Ej tak for tippet:-)
    Jeg står netop og skal ordne i stuen og især de to først viste tapeter er bare så flotte og nok nr. 2 vil passe perfekt ind:-)
    Rigtig god søndag til dig!

    1. FEDT! Jeg synes også de er meeeeega fede, og er helt ærgerlig over at jeg ikke har flere rum til at tapetsere i 😉 Held og lykke med projektet, uanset hvilken du ender op med 🙂 Og husk at koden kun gælder t.o.m. d. 16, hvis du nupper en af de her 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top