May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Leg sej, som May, med de fedeste band t-shirts ;-) – sydhavnsmor.dk

Jeg har lige købt mig en Ramones t-shirt fra Zara. Den blev revet væk fra den fysiske butik på den halve time jeg besøgte den spanske frue, men kan vist stadig scores her. Andre Ramones tee’s kan findes her.  Og nu tænker du: ved hun overhoved hvem de er? Og du har ret. Hvem fanden er det nu de der Ramones er? Fed T-shirt i hvert fald 😉

5bc3781a-ac8d-402f-9ea0-d81889df4041

Jeg har desuden fundet nogle andre cool band t-shirts, hvis du vil lige så sej som mig, og alle de andre seje typer, der render rundt i DK og tror vi ved noget om rock’n roll 😉 Jeg tænker at de fleste kvindfolk altså sagtens kan være seje i en mande t-shirts, og måske også omvendt 😉

img_1455

NIRVANA // 180 KR

FIND FLERE NIRVANA T-SHIRTS HER

img_1459

RED HOT CHILI PEPPERS // 180 KR

img_1452

DAVID BOWIE // 180 KR

img_1449

BLACK SABBATH // 380 KR

img_1448

MARILYN MANSON // 260 KR

 img_1458

GUNS N ROSES // 350 KR

FIND FLERE GUNS N ROSES T-SHIRTS HER

img_1454

METALLICA // 180 KR 

FIND FLERE METALLICA T-SHIRTS HER

img_1451

ROLLING STONES // 550 KR 

FIND FLERE ROLLING STONES (T-)SHIRTS HER

img_1453

PINK FLOYD // 250 KR

FIND FLERE PINK FLOYD T-SHIRTS HER

img_1450

BON JOVI // 220 KR

Alle priser er inkl. fragt og indeholder affiliatelinks.

PS: Jeg har god smag. Og kender altså godt Ramones. Sådan lidt da 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

undertøj Ellos
Mode
Sydhavnsmor

Fint undertøj på budget

Jeg har altid været af den overbevisning at det var ligegyldigt at iføre sig pænere eller ligefrem sexet undertøj, fordi hvis man alligevel var dér

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top