May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Citroncookies (mel – og sukkerfrie) – sydhavnsmor.dk

Jeg har for tiden et eller andet med citron. Hver morgen tyller jeg sådan en shot her, og jeg elsker det. Den sparker min dag igang! De her sprøde, og lækre cookies med citron sparker min madglæde igang! 😉 De er seriøst møg-lækre og hamrende nemme at smække sammen – så se bare at kom i gang 😉

084e0024-3256-41b6-b41c-4b7924115f00

Det skal du bruge til 15 cookies:

150 g usaltede cashewnødder

1 tsk vanillepulver

1/2 tsk salt

100 g. Yacon Sirup

50 g kokosmel eller 30 g pofiber 

2 æg

1 tsk bagepulver

Saften fra 1/2 citron

Skallen fra 1 økologisk citron

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 C.

Hak nødderne til mel i en minihakker. Bland alle ingredienser. Læg bagepapir på en bradepande og lav 15 klumper af en tsk med top på, af blandingen. Tryk dem lidt flade, og sæt dem i ovnen i 10-15 minutter. Kig til dem efter 10 minutter. De er færdige, når de er gyldne på toppen. De kan spises med det samme, men de smager bedst efter de har sat sig, og stået nogle timer. Gerne på køl 🙂

c69db6a9-197b-4ade-94b0-64532984cdc9

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Citroncookies (mel – og sukkerfrie) – sydhavnsmor.dk”

  1. yacan sirupen er udgået fra deres lager og pofiberen har jeg ikke li ved hånden, kan jeg bruge nået andet i steden for??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top