May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

To serier der får mig til at pisse i bukserne af spænding – sydhavnsmor.dk

De sidste par dage har jeg hver aften overvejet om jeg skulle droppe søvnen og sluge alle afsnittene råt. Føj, hvor er American Horror Story (med bl.a. Jessica Lange) pis-hamrende spændende, og heldigvis er jeg ikke færdig med serien endnu! Alle jer der endnu har den til gode skal ha’ lidt hår på patterne, og ikke være alene hjemme, før I starter på den. Den er scary as hell! Efter jeg har set afsnittene har jeg sovet med lyset tændt. I hvert fald med en af ungernes vågelamper – den røde paddehat!

Der er vist 6(!) sæsoner og jeg var solgt til stanglakrids allerede ved første afsnit i sæson 1! Som btw kan sluges på Netflix.

img_0586

American Horror Story er en amerikansk gyser – og dramaserie, hvor hver sæson fungerer som en seperat miniserie med forskellige hovedpersoner, omgivelser og historier. Nogle af historierne er baseret på virkelige historier. Hvilket jeg synes er ekstra scary! Serien er slet ikke ny (premiere i 2011), men tingene kommer ikke altid så hurtigt ind hos den Sydhavnske dame, så den er ny for mig!

Første sæson hedder Murder House og foregår i Los Angeles i California. Den handler om en familie der flytter ind i et hjemsøgt hus. Anden sæson hedder Asylum og foregår i Massachusetts i 1964. Den handler om pasienterne og de ansatte ved sindsygeanstalt Briarcliff Mental Institution. Tredje sæson hedder Coven og foregår i New Orleans i Louisiana i 2013. Den handler om nogle hekse. Fjerde sæson,  Freak Show, foregår i Jupiter i Florida i 1952 og handler om nogle cirkusartister i et amerikansk freak show. Femte sæson hedder Hotel og foregår i Los Angeles i Californien i 2015. Den handler om gæsterne og de ansatte på et overnaturligt hotel. Sjette sæson, Roanoke, udspiller sig som et dokudrama under titlen My Roanoke Nightmare. Så der er guf for alle typer gys-lovers!

img_0587

Den anden serie jeg VIRKELIG vil anbefale jer at se er Stranger Things, hvis I ikke også allerede har slugt den? For den er nemlig heller ikke helt ny, ude i den virkelige verden. Serien har en 80’er magi over sig, og får én til at tænke på både E.T., X-Files og Aliens. Der er i alt 8 afsnit, hvori Winona Ryder har en af hovedrollerne og spiller fuldstændig genialt, som hun altid gør! SE DEN – på Netflix!

Hvad skal vi nu se? Tip endelig løs i en kommentar herunder, tak 🙂

Del på Facebook

2 kommentarer til “To serier der får mig til at pisse i bukserne af spænding – sydhavnsmor.dk”

  1. Gustavo Woltmann

    Jeg har faktisk ikke set et eneste afsnit af disse serier. Det må jeg hellere ændre 🙂

    Gustavo Woltmann

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Daddy (G)
Sydhavnsmor

Top 10 indlæg

Oh migardo & Jesus! Det er gået stærkt! 2015 er ved at være omme og jeg synes hovedsageligt at det har været et godt år

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top