May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Pool, paradis og pissebillig ferie

IMG_6635

Jeg har rejst meget men en af mine bedste ferier var for fem år siden. I Europa. Vi var en stor gruppe venner fra Australien, England, Danmark, Holland, Canada, Tyrkiet og Litauen der rejste til Malta. Et land jeg ikke kendte meget til før jeg besøgte det. Et lille land mellem Tunesien og Italienske Sicilien. Et utrolig smukt, roligt og dejligt land. Et land der smilede til mig så jeg smiiiilede tilbage.

 

Vi havde lejet et gammelt slot fra 1579 syd på øen, i Zurrieq. Bubaqra Tower. Slottet har alt hvad man har brug for – og mere til. Store fællesrum, stort køkken og mange værelser – syv dobbelt og tre enkeltværelser i tre af tårnene. Fuldstændig fantastisk. Og en turkisklar pool, kæmpe have med limetræer – og en giga sol der skinnede konstant! Blir det meget bedre? Hver aften holdt vi fest rundt kogeøen mens vi lavede mad, sang med grydeskeer, spillede på rivejern og fløjtede i vodkaflasker. Sådan på ægte Malta manér.

IMG_6760

Malta er immervæk et billigt land at opholde sig i. Martin og jeg betalte 5000 bananer per mand for hele pivtøjet – fly, leje af bil, udflugt på privat båd med privat skipper(løgsovs), mad, drikke osv. Og vi levede godt. Vi var svineheldige at have Simon med som tidligere har arbejdet med Jamie Oliver så han stod for BBQ hver aften og således blev vi fedet godt op. På den aller lækreste måde. Sådan at ens ansigt bare konstant var frosset fast i en happyface grimasse. Livet var lækkert. Livet var luksus.

 

IMG_6786

 

IMG_6721

 

IMG_6676

 

malta-hovedstaden-valletta

I Malta spiser man meget fisk, bader fra klipper & soler dagen lang. De lokale er rocker søde og de små byer er fine fine fine – det er et  MUST at besøge Mdina på nordsiden af øen (der er ikke langt fra syd til nord) hvis man rejser til Malta. Som du jo nok gør efter at have læst dette indlæg 😉 Høhø. Det er en antik gammel by som laver gudelækker varm kakao til London-priser. Yikes! Virkelig fin by – man føler at man er en del af en film når man trisser ned gennem de smalle gader. Man skal selvfølgelig også besøge hovedstaden Valetta der ligger så smukt ved vandet og kun har 6300 indbyggere. Jeg æææælskede Valetta (også isen – kender I den? Slurp!).

Har jeg lokket dig? Man skulle være et skarn’ hvis man ikke lige tjekkede slottet ud. Det er ingen reklame, men ren og skær et tip fra mig til dig. Fordi alle fortjener sådan en oplevelse, som det er at bo på Bubaqra Tower og føle sig som en for real livsnyder. Tænk man kan være sådan en lusksusgris’bas’ trods for at man som jeg ikke har særlig mange klejner at gøre godt med.

Tjek Bubaqra Tower ud her.

Info: Det koster ca. 30.000 at leje hele slottet for en uge inkl. rengøring i højsæsonen. Resten af året er det billigere. Der er plads til 17 mennesker, så hvis man splitter beløbet får man virkelig et unikt og luksuriøst ophold for meget få penge. Jeg kan kun anbefale det. Også med børn! Jeg skal snart tilbage!!!

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top