May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Her kan du spise dødbillig takeaway – sydhavnsmor.dk

madspild

Det var Martin, min husbond, der introducerede mig til appen med det geniale koncept: Bekæmp madspild og spis lækker takeaway – samtidigt! Too good to go er altså for smart! En GPS finder – på din tlf – de forretninger der ligger tættest på dig, tipper dig om hvad du kan købe billigt af (friske) spiselige leftovers, du tar hen i butikken og viser din kvittering og spiser dig mæt fra 20 kroner. Det er alle slags madshops der er en del af dette geniale koncept som bekæmper madspild. Bagere, burgere, sushirestauranter, salatbarer, bagels, restauranter – you’ll name it!

Du blir’ vild med det – prøv det! 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top