May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme sukkerfri flødekarameller af 4 ingredienser – sydhavnsmor.dk

img_9708Karameller er jo bare NAM! Og de er endnu mere optur, når de er hjemmelavede! Her får I opskriften på sukkerfri flødekarameller der smager helt vildt godt og samtidigt er drøn nemme at smide sammen.

Det skal du bruge til 20 stks:

– 100 g smør

– 2 dl piskefløde

– 3 spsk Yacon Sirup (kan erstattes med andre erstatninger for sukker, fx Fiber Sirup Gold)

1 tsk vanillepulver/en halv vanillestang

Evt. kan der tilsættes hakkede nødder (mandler, hasselnødder…) – dét er lækkert! 😄

 

Sådan gør du:

Smid alle ingredienserne i en gryde og lad det koge på svag varme i en halv time til fyrre minutter, imens du rører jævnligt. Når molevitten er blevet gyldenbrun og sidder lidt fast i kanten – så skal du hælde massen i en form beklædt med bagepapir. Sæt den herefter på frys nogle timer. SÅ kan den skærres ud i 20 bidder og hapses ind i din savlende mund! 👍🏽

Ps: Massen er blød og yummi, så regn ikke med hårde, men i stedet bløde flødekarameller 😊

 

Find alle mine mel -og sukkerfri opskrifter HER 🎂🍦🍮🍬🍪🍩🍕🍞

10kager

Del på Facebook

8 kommentarer til “Nemme sukkerfri flødekarameller af 4 ingredienser – sydhavnsmor.dk”

  1. Jeg har virkelig lyst til at lave de her i aften, men har kun sødemiddel (flydende) i skabet… går det an? Altså i stedet for sirup gold

  2. Jeg ved godt, det er et gammelt indlæg, men måske du alligevel får en notifikation eller lign. om at jeg stiller et spørgsmål 🙂 Har du prøvet, eller hørt om nogle, der har prøvet at lave karamellerne med en piskefløde med mindre fedt end 38%?

  3. Jeg har prøvet at lave den med 27% piskefløde. Det kan man godt 👍 Min plan var at forsøge med en fløde med lavere %, hvis dem med 27 blev gode, men selv om jeg eelsker karamel og smagen af karamel, synes jeg den her smag er for sød 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top