May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sexet bytur, kebab og Dizzy Mizz Lizzy – en læsers kærlighedshistorie! – sydhavnsmor.dk

Jeg er vild med jeres (kærligheds)historier. Og ønsker mange flere af jeres fortællinger på bloggen – så byd endelig ind, hvis I har én I gerne vil dele – min mail er maysilja@gmail.com 🙂

Her fortæller Sarah sin sjove og søde historie om dengang hun mødte sin kæreste ved et busstoppested tidligt om morgenen. Efter at have været til sexolog Jakob Olriks bog-release fest og på Heidis Bierbar hele natten. Læs her om Sarah og Jespers møde:

sarahkærlighed1

Den første søndag i juni. Den sidste søndag efter en uges ferie. Den dag jeg mødte Jesper. Dengang Nørreport var under ombygning.

Efter en nat med sang og drinks og releasefest på sexologen Jakob Olriks nyeste bog på Zoo Bar, lukkede og slukkede en veninde og jeg festen på Heidis Bierbar. Træt traskede jeg mod Nørreport, hvor jeg skulle med bussen mod Brønshøj. Efter en lille tur på Mc D., fandt jeg bustoppestedet og ventede. Charmerende har jeg garanteret set ud, med mine to cheeseburgere i hånden efter 12 timer i byen.

Pludselig kommer den sødeste fyr gående imod mig. Fuld, med en durum i hånden. Han var i jakkesæt med en fin butterfly. Dejlig så han nu ud. Så slog det mig: Der var ingen grøntsager i hans durum. Som datter af en grønthandler, måtte jeg jo spørge ind til dette. Vi faldt i snak. Jesper, som fyren hed, havde været til sommerfest og efter en kortere samtale fandt vi ud af, at vi havde en fælles bekendt.

sarahkærlighed3

Undervejs brokkede jeg mig lidt over, hvorfor min bus endnu ikke var kommet. Jesper skulle vente en time, da han skulle nordpå med den første bus. Efter noget tid, spurgte Jesper, hvilken bus jeg skulle med? “5a”, svarede jeg. Blot for at finde ud af at stoppestedet var rykket pga. ombygningen. Jeg var sådan set faldet pladask for denne empatiske, halvfulde fyr. Gode råd var dyre. På et splitsekund gik jeg på kompromis med alt, der hed “at jeg ingen kæreste skulle have” og at “fremmede fyre ikke skulle med hjem”. Jeg inviterede Jesper med hjem til at sove på sofaen (!). Vi havde jo sådan set også en fælles bekendt…

På vej hjem i bussen fik jeg dog rimelig kolde fødder og gik igang med at fortælle ham, at jeg altså arbejdede inde på center for seksuelle overgreb (en lille overdrivelse af sandheden) og at jeg ikke håbede, at han ville prøve på noget. Stakkels fyr. Der sad han med sin butterfly og kebab og må helt sikkert have tænkt sit. Men forelsket var jeg. Alle mine forbehold for kærligheden blev minimale, for denne fyr måtte jeg bare lære at kende. Efter en nattevagt, mødtes vi på grundlovsdag i Kongens Have. Vi lyttede til Dizzy Mizz Lizzy og slappede af. Pludselig, der i dagslys, blev vi begge lidt sårbare og ingen kys blev udvekslet. Kun et kram og en lovning på, at vi skulle ses igen. Ugen efter inviterede Jesper mig hjem til ham. Og derfra klarede kærligheden resten. Eller dvs. næsten…

Jesper havde sine forbehold, nok mest fordi min ivrighed gjorde ham nervøs for at min forelskelse bare var en flygtig ide. Lidt kækt sagde jeg til ham at jeg var ligeglad med om han ville være kærester, for det vidste jeg, at vi nok skulle blive. Den eneste gang, jeg kan huske, at jeg vaklede i troen på os, var da jeg efter en måned godt kunne mærke, at jeg for alvor var ved at få noget i klemme.

Til en grillfest, hvor Jesper havde samlet tætte venner, betroede jeg mig til Jespers fætter. Han sagde til mig, at jeg ikke skulle være i tvivl om, hvor glad Jesper også var for mig og at jeg bare skulle holde ved. Det vil jeg ikke glemme ham for, da det gav energien til at turde mere.

Kærester blev vi og nu sidder vi her tre år efter med et rækkehus og vores lille elskede Theodor på 5 måneder. Forelsket er jeg heldigvis stadig og Jesper er forelsket i mig. Det var ikke flygtigt, det var ægte.

sarahkærlgihed4

Netop som jeg havde forliget mig med, at sommeren skulle nydes som single oven på en hård vinter, kom kærligheden ud af det blå. Jeg turde. Og når jeg kigger på Jesper og Theodor, kan jeg ikke bære tanken om, hvordan mit liv havde været, hvis ikke jeg havde haft modet den søndag. Den første søndag i juni.

Har du lyst til at fortælle din sjove, skøre, fantastiske… kærlighedshistorie på bloggen, så skriv mig endelig en mail <3

Læs også

En kærlighedshistorie fra Føtex

Nu går jeg fandme ned og scorer ham David fra parallelklassen!!!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Mit SYDHAVNShjem

I dette indlæg viser jeg en lille bid af mit SYDHAVNShjem. Maleriet på billedet herover har min far, Ole malet. Det er vel næsten tre meter

Læs mere »
Familie
Sydhavnsmor

Tør jeg sige det højt?

Vi har alle forskellige børn, som udfordrer os forældre/voksne på forskellige måder. Vi voksne er også forskellige. Nogle har en stoooor tålmodighed, andre en kort

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top