May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SPRØDE SPICY BRÆNDENÆLDE CHIPS – EN SUNDERE SNACK

brændelde1

Den anden dag jeg var i Valbyparken med min familie, begyndte min mand at plukke brændenælder, til at tage med hjem. Jeg vidste ikke hvad han skulle bruge dem til før vi var hjemme i lejligheden, hvor han begyndte at hive ingredienser som chiliflager, olie og flagesalt frem.

Han skulle lave chips! Han varmede en pande op med lidt olie, hvorefter han hældte brændenælderne på panden, lod dem stege i nogle minutter sammen med flagesalt, tørrede chiliflager og nogle få peanuts. Efterfølgende satte han chipsene til at køle (ude på altanen) og kort tid efter var der de sprødeste spicy brændenælde chips der røg i maven på alle fire mand i Sydhavnshytten. Selv vores (kvart tuneser) unger elskede de stærke chips, som VIRKELIG OGSÅ ER GODE!

Hvis du er til sunde snacks SKAL du også prøve disse sour cream and onion chips, der er mega nemme at lave og smager DØD godt!!!

brændelde2

Del på Facebook

2 kommentarer til “SPRØDE SPICY BRÆNDENÆLDE CHIPS – EN SUNDERE SNACK”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top