SPRØDE SPICY BRÆNDENÆLDE CHIPS – EN SUNDERE SNACK

brændelde1

Den anden dag jeg var i Valbyparken med min familie, begyndte min mand at plukke brændenælder, til at tage med hjem. Jeg vidste ikke hvad han skulle bruge dem til før vi var hjemme i lejligheden, hvor han begyndte at hive ingredienser som chiliflager, olie og flagesalt frem.

Han skulle lave chips! Han varmede en pande op med lidt olie, hvorefter han hældte brændenælderne på panden, lod dem stege i nogle minutter sammen med flagesalt, tørrede chiliflager og nogle få peanuts. Efterfølgende satte han chipsene til at køle (ude på altanen) og kort tid efter var der de sprødeste spicy brændenælde chips der røg i maven på alle fire mand i Sydhavnshytten. Selv vores (kvart tuneser) unger elskede de stærke chips, som VIRKELIG OGSÅ ER GODE!

Hvis du er til sunde snacks SKAL du også prøve disse sour cream and onion chips, der er mega nemme at lave og smager DØD godt!!!

brændelde2

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *