May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting jeg glæder mig til som en stukket gris i november – sydhavnsmor.dk

img_8839

Jeg eeeelsker at tage hele turen, at lave ting med mine venner, gå ud, spise på restauranter, tage til events, på bar, rejse, se teater, film, fjerner, snakke  – og skrive om det hele. Næsten det hele. I hvert fald det kulturelle, og det gør jeg så lige her, for de ting jeg nævner synes jeg er så spændende og seje, opløftende og oplagte, at jeg deler dem med jer 😄

10 ting jeg glæder mig til i november – som du også kan glæde dig til, hvis du vil 🙂 :

 • D’ARC i Dansehallerne. I aften er der premiere på Sydhavn Teaters forestilling D’ARC. Jeg er spændt som et lille marsvin, da jeg ved forestillingen har haft kæmpe succes på Nordkraft i Aalborg. Vil du også skynde dig at se kunst på et helt andet niveau end du tidligere har gjort, så smæk dine grabber på dette link, og haps dig en billet eller to.
 • Jeg skal da indsamle til fattige mennesker i Danmark, søndag d. 27. november på Vesterbro. Og det foregår i det meste af landet, som jeg har forstået – så man behøver ikke at bo i hipsterkvarteret for at få lov til at hjælpe mennesker i nød 🙂 Det er Kirkens Korshær der står bag. Pengene går til at hjælpe alle de mange der lever på gaden. Fattige, udsatte, ensomme. Til varmestuer og herberger, hvor der er en seng at sove i, et varmt bad, et måltid mad. Til at betale basale ting, de fleste af os tager for givet. Hvis du vil gi’ en hånd med i tre bette timer, kan du nemt melde dig HER! 🙂 Måske vi ses?
 • At spise ny-koncept mad på Livingstone ved søerne på Østerbro. Jeg har spist deres gudelækre brunch for nyligt, og har en date i denne måned hvor jeg også skal guffe deres tapas-lignende aftensmad, som er helt særligt. Se mere HER. 
 • Sjææææføli kan jeg heller ikke få bøfferne ned over at min søster skal opvarme for selveste GARBAGE d. 8. i Odense og 9. i København. Hvem har ellers sådan en sej lillesøster? 😉
 • At jeg skal danse på borde og stole til afslutningsfesten på Frostbrødre. Du kan stadig nå at se det flotte stykke der kører nogle uger endnu på verdens sejeste familieteater, Zeppelin.
 • I Sofiebadet og få brugt mit gavekort til at boble rundt i et badekar på løvefødder. Jeg kan næsten ikke vente, efter den store spa-succes i Stettin.
 • En smuttur til Dobbelt-A med ældste-avlet og besøge en veninde og søn inden hun avler nummer to. Jeg ELSKER Aarhus. Læs min guide dertil HER 🙂
 • Se Swinger i biffen. Hvis jeg kan nå det. Titlen hiver mig jo derind 😉
 • Rende til kunstværksted lørdag efter lørdag med ungerne på Karens Minde. Frem til påske er der nemlig – hver lørdag – åbent og gratis kunstværksted for børn og familier, hvor man kan eksperimentere med materialer, teknikker, kunst, teknologi og mekanik. Fra kl. 10-15. Se mere HER – det lyder sgu fedt. Elsker Karens Minde Kulturhus og Sydhavnen for deres vanvittig mange, seje aktiviteter og tilbud for børn og voksne.
 • Fortsætte med at løbe i Motionsklubben Sydhavnen. OG bælle litervis af rødvin, som en slags gulerod, for at piske min bløde, blævrede krop gennem Valby Parken uge efter uge, med de søde motiverende sydhavnere.

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “10 ting jeg glæder mig til som en stukket gris i november – sydhavnsmor.dk”

 1. Udtrykket er “at hyle/skrige som en stukket gris” og bruges om en, som hyler/skriger meget højt.
  Man kan ikke “glæde sig til noget som en stukket gris”.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

ALT REDKEN PÅ 50 % !!!

Et af mine yndlingsmærker til håret er klart REDKEN, og jeg har lige opdaget at du HER kan købe ALT REDKEN til 50 % !!! Shiiiat,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top