May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

OPTURS ONSDAG: MIN SMUKKE VANE – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af POSY
Sponsoreret af POSY

86d7d0c6-7851-4a24-9290-67ab233d9b60

Jeg læste for noget tid siden i et magasin, noget om ting der gør os lykkelige. Det handlede bl.a. om penge, kærlighed/sex, at være slank, alkohol, søvn, at man blev lykkeligere med alderen, og blomster! Blomster gjorde én mere lykkelig, fordi man har noget æstetisk pænt at kigge på, dufte til og fordi farver spreder glæde. Mange af førnævnte punkter kan jeg nikke genkendende til. Penge har jeg dog aldrig haft mange af, men jeg har altid været godt tilfreds med netop det liv jeg levede – i min krop, trods for at min krop bobler lidt (rigeligt ud) af livsnyderi og chokoBørge 😉 Jeg begyndte at tænke mere over lykke-bregrebet, hvad der gjorde mig lykkelig, og kom frem at ting som disse gør mig glad. Det giver mig også lykke, at bo pænt – selvom her ikke altid er det – mellem nye og gamle møbler, støv og bussemænd, lys og farver. Farver GØR mig glad. Meget glad! Jeg husker særligt en rejse til Cuba med min mand i 2009, hvor alle bar farver – alle dansede, det BLOMSTREDE af liv og glæde. Vi var der en måned, men jeg kunne sagtens været blevet et år til.

I mandags havde jeg fødselsdag. Jeg blev 35 år, og havde inviteret min familie hjem til burgere, is og god vin. I hverdagen er jeg ikke god til at få dækket pænt op – vi har jo små børn (!) og tallerkenerne flyver gennem luften fra køkkenet til spisebordet, og retur. Men midt på bordet har vi stort set altid friske blomster, for hver anden uge får jeg tilsendt en smuk og levende buket blomster fra POSY, som Interflora står bag. Og de holder sig friske lang tid. Det er ikke længe siden jeg var “én af dem”, som bragede i modvind og med cyklen fuld af børn, mod Selinevej for at plukke markblomster. De var edderrådme pæne, indtil vi kom hjem, og blomsterne hang med hovedet. Hos POSY vælger jeg mellem en markbuket, der emmer af landlig nostalgi, som er bundet løst, i forskellige længder, en klassisk buket, som har et mere eventyrligt udtryk i super fine farvenuancer eller en nordisk buket, som er lyse, enkle buketter af en eller to typer årstidsblomster, som er bundet op med noget grønt. Jeg synes buketterne kan noget på hver deres måde, og selvom det måske lyder fjollet, så gør det mig seriøst glad, at de står på mit spisebord og kigger på mig når jeg kommer ind af døren, og når jeg spiser morgenmad og aftensmad. Og så dufter her så dejligt. De lyser hele rummet op, og lyset reflekterer i blomsterne, så hele spisekøkkenet skinner. Kæft jeg lyder poetisk nu, men det er seriøst noget der gør mig glad 🙂 POSY er blomster på abonnement, og jeg er helt solgt i konceptet. Kan man bestille levende lykke hver anden uge? 😉 Man kan også sagtens bestille blomster der leveres hver uge, hver 4. eller bare en enkelt gang. Kender I ikke det, at man kommer hjem, der står en fin buket foran døren og man straks tænker “hvem f… prøver at komme i bukserne på mig? det virker sgu, da meget godt…” – og man straks efter, kommer i tanker om at man er godt gift, har en fedtet mor-knold, blød mave og selv har bestilt blomsterne? Sådan har jeg det lidt hver gang, men er trods reminderen om at jeg ikke er mega begæret af så mange flotte fyre (mere 😉 ), er ret godt tilfreds med situationen? 😉

Hvad gør jer lykkelige?

img_6070

Del på Facebook

1 kommentar til “OPTURS ONSDAG: MIN SMUKKE VANE – sydhavnsmor.dk”

  1. Oline Werner

    Helt igennem og ind til benet Lykkelig af blomster:) Køber selv så der altid står friske på vores bord- tjekker konceptet ud 🙂 tak

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Danmark
Sydhavnsmor

Getaway på spahotel

Det er eddersparkme blogger-agtigt at tage til Marienlyst Strandhotel. Men jeg har selv betalt, og det er i privat øjemed. Min veninde og jeg havde

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top