May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mit tre ugers eksperiment: Virker matematik-kuren?

img_3215

Som I måske ved er jeg ikke bleg for at involvere mig selv i nogle mææærkelige ting og eksperimenter 😉 Jeg har nu startet et lille eksperiment, hvor jeg på tre uger tester ‘matematik kuren’, som kort fortalt går ud på at man selv bestemmer sit vægttab over en given periode således. Min veninde fortalte mig om den for nogle dage siden, og jeg hoppede ombord i går morges. Jeg tror ikke helt på at det virker, fordi jeg tænker det også har enormt meget med væske i kroppen at gøre, hvad man vejer, og derfor skal jeg (fjollet som jeg er) selvfølgelig lige teste det. Jeg skal jo til bryllup om tre uger, hvor jeg skal klemme mig ned i en brudepigekjole som jeg sidst prøvede da jeg var tre kilo lettere 🙂 Og jeg er bestwnt fortaler for livsstil frem for kure, men hvis man er utilfreds med noget, er det jo kun os selv der kan gøre noget ved det. Læs mere om min holdning til det her 🙂 Hvis I vil følge med kan I gøre det på min Instastory, hvor jeg fortæller lidt mere detaljeret om hvad jeg gør og æder (og nej, jeg kan og vil aldrig sulte mig selv, eller tælle kcal!),  og så laver jeg tre bette updates de næste tre fredage her med mine resultater! Møs og god søndag! Og skåååål til jer der skal bælle hvidvin i solen! Det jeg skal jeg – i store mængder – om tre uger 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top