May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 spørgsmål jeg ofte bliver stillet i forbindelse med blogging – sydhavnsmor.dk

may

 

Hvor meget tjener du? Og hvordan? Det kan jeg ikke svare på, men i dette indlæg har jeg skrevet noget om hvordan jeg tjener penge på at blogge. Grunden til jeg ikke kan svare, er først og fremmest fordi der ikke findes en gennemsnitsløn indenfor blogging. Nogle måneder tjener man ikke så meget, andre måneder noget mere. Det er en usikker branche. Og man er skide priviligeret hvis man kan tjene noget som helst på det, for vi er rigtig mange om budet og det er ret få der tjener penge på det, eller lever af det 🙂

Får du mange gratis gaver? Nej, det gør jeg ikke. Jeg bliver tilbudt mange gaver, men jeg takker nej. For ham dér den lækre SKATTEFAR, skal selvfølgelig have halvdelen af hele lagkagen 🙂

Forestiller du dig at blogge for altid? Lige nu synes jeg det er skide sjovt, og fantastisk at skrive på sydhavnsmor.dk. Men jeg ved ikke hvad fremtiden bringer ift tid, overskud, ideer osv., så hvor længe jeg har bloggen ved jeg ikke, men jeg er så glad for det, at jeg ikke kan forestille mig hvornår det skal slutte 🙂

Hvordan er de andre bloggere? Dem jeg har mødt er skide søde. Der er desværre mange fordomme om bloggere, men vi er alle forskellige og vil noget forskelligt – heldigvis, ellers ville det være kedeligt, ik?

Er det ikke mærkeligt, at der er så mange mennesker der læser det du skriver? Jo 😊, og det er simpelthen bare så dejligt at I vil læse med og komme med jeres inputs engang i mellem <3

Hvad lader du dig inspirere af? Hverdagen. Alt jeg støder på. Nu er min blog jo ikke en dagbog, hvor man følger mig som person som sådan. Jeg hiver fat i de ting jeg selv synes er sjove, og håber på at det vil glæde nogen andre 😉 Nogen ting gør, andre gør måske ikke så meget. Og det er fint. Jeg synes det er mere udfordrende og sjovt at skrive om mange forskellige emner end at holde mig til et. I hvert fald lige nu 🙂

Finder du selv på dine opskrifter? Jeg lader mig ofte inspirere af andre opskrifter, og laver dem om til mel – og sukkerfrie opskrifter. Nogen falder jeg over på de sociale medier, andre googler jeg mig frem til, hvis jeg fx har vildt lyst til roulade (som der kommer en herre læks opskrift på i morgen btw), cookies eller brownie. Og efterhånden har jeg lært hvilke ingredienser der er gode sammen og slummer den lidt indtil jeg finder den rigtige konsistens.

Hvilke blogs læser du selv? Bundærligt læser jeg ingen andre blogs fast. Men jeg følger en del, mest på Instagram, hvor det er mere overskueligt somme tider. Men læser jeg nogle blogs er det oftest madblogs eller blogs med opskrifter. Det ville jeg sgu nok ikke have gjort for et år siden, men nu er jeg jo selv indenfor madblogging, så det har virkelig fanget min interesse, det dér mad! 😀

Hvordan kan du nå at lave alle de ting du gør? Jeg elsker at være hjemme hos mine unger og mand. Det er virkelig det ALLER vigtigste i mit liv! Jeg har i nogle perioder været lidt meget væk, synes jeg selv (og det siger min mand og unger også 😏 ). Mest om aftenen dog, når ungerne går i seng. Børn vil jo bare aller helst have deres forældre tæt på, hele tiden. Jeg er meget social af natur, så jeg vil have svært med at være hjemme altid, og det behøver man heller ikke, for jeg har brug for at se venner og bruge byen for at have det godt og være en god mor, men med måde. Og jeg er vel egentlig bare god til at få presset mange ting ind på meget kort tid. Jeg lever jo også bare et helt gennemsnitligt leverpostejsliv, i min Sydhavnsbobbel 😉

Hvorfor er dine børn ikke en del af bloggen? Det er helt bevidst. Det kan I læse om her, hvis det skulle have interesse 🙂

Ha’ en fantastisk dag 🙌🏽💕

 

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

15 minutes of Julemand

Må børn tro på julemanden? I går hold vi pre-jul på Sluseholmen, hos mine forældre. Fordi den 24 skal vi nemlig mod syd-vest og fejre

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top