SÅDAN FÅR DU LYNHURTIGT PÆNE, HVIDE OG STÆRKE NEGLE

negle

Jeg er selv blevet helt fan af ‘tips og tricks’ indlæggene. Og nahaj, det her er ikke en beautyblog, og hvis man håber, bliver man nok svært skuffet. Jeg er ikke ved at transformere bloggen. Men derfor kan man jo godt at have pæne negle 😉 Jeg kigger trods alt selv på dem rimelig tit, når jeg sidder hamrer mine små rynkede pølsegrabber ned i tastaturet.

Lange negle, eller noget der ligner, har jeg aldrig haft. Kun på den klamme måde på fusserne, I ved 😉 Mine negle har nemlig altid flækket nemt, men det er blevet langt bedre, efter at jeg er begyndt at bruge en neglesaks i stedet for at rive resten af neglen af. For da (har jeg læst mig til) river man vævet i stykker og det er vist ikke så smart!

Til gengæld er noget der er smart, at blande 1 tsk citronsaft med 1 tsk bagepulver og 1/2 tsk kokosolie. Grav en neglebørste frem fra toiletskabet og smør dine negle ind i blandingen og gnid forsigtigt blandingen ind med neglebørsten.

Citronsaften bleger neglene, men kan også tørre neglene ud – derfor er kokosolien vigtig. Bagepulveret sliber forsigtigt neglene og fjerner evt. gule misfarvninger.

Prøv “metoden” og se, at det faktisk virker på dine udtørrede efterårshænder og fusser… Egentlig gad man godt bare ligge dér i sandet og svede tran og have sandfødder lige nu.

Ps: Det er ikke mine fusser 😉

Kommentarer (2)

  • Hvis dine negle flækker, er de for tørre og du bør nøjes med at give dem olie. Mandelolie, gerne. Fra neglebånd, ned over neglen og ind under den frie kant. Massér det grundigt ind 1-2 gange om dagen, så kommer resultatet efter kort tid.
    Udtørrede negle flækker og bliver skøre. De kalder på noget fugt, som olien kan give dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *