May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SKAM dig, hvis ikke du endnu ikke har set denne serie ;-) 3. sæson kan ses nu…

img_8328

Jeg MÅ sprede ordet, for det er ER seriøst en kæmpe fejl, hvis du endnu ikke har kastet dig over den norske ungdomsserie SKAM, der har haft større succes end Michael Jackson drømte om selv at få. Næsten. Her har jeg tidligere plapret om den geniale serie, som alle (min mor er også fan!) elsker, når de først har trykket klik HER – hvor du gratis kan se både 1., 2. OG NU OGSÅ 3. sæson af SKAM 🙌🏽🎉✌️Den har jeg (og flere millioner andre) ventet på!

Jeg ved godt hvad jeg skal lave, når barylerne er faldet omkuld… Hvad med dig? 😉

 

 

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Tre dage uden mad!

I mit indlæg i lørdags, hvor jeg delte opskriften på min hjemmelavede ansigts – og bodyscrub, fortalte jeg, at jeg var i gang med en tre dages

Læs mere »

Jeg er sgu bare et menneske.

Nogle elsker kage. Nogle bøger, musik, tørklæder, appelsiner, at spille Ludo, at rejse, deres seng, at arbejde, Michael Jackson, og nogle indretning. Er der noget

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen