May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

DU ER OGSÅ “VERDENS BEDSTE…”

Sponsoreret

image
Det er virkelig svært at skrive et indlæg som dette, uden at lyde højrøvet, for meget eller slesk, men i en tid, hvor idealer og perfekte billeder skaber forståelsen af “det rigtige liv”, tror jeg altså lige jeg vil slå et slag for emnet stærke og seje kvinder, alligevel:

Når jeg bladrer gennem blog, Instagram – og dameblads-universet, kan jeg godt få en “shit hvor er jeg bare er kedeligt menneske”- følelse, fordi det er plastret til med lykkelige typer, der lever et voldsomt mere spændende (og problemfrit) liv, end undertegnede. Sådan ser det i hvert fald ud, ved første øjekast. Vi kvinder render jo hele tiden rundt og sniffer hinanden i røven, for at opsnappe hvad der sker på den anden side af (det grønne) græs(set). Filtre og Photoshop får os hurtigt til at føle os mindre værd, end vi er. Fordi andre fremstår mere perfekte, end os. Og selvom mange nok vil mene, at jeg er blevet en del af “se mig”-universet via min blog, så handler blogging for mig ikke om at vise verden hvor meget mere spændende, eller vigtig jeg er, end andre kvinder. Nej, tvært imod. For jeg ved sgu godt, jeg er en jævn, normal-kedelig gulerod, der lever et ret så normalt liv. Ligesom alle andre 🙂

Der findes mange seje kvinder derude. Se bare jer selv i spejlet 🙂 På Facebook så jeg en video, som en af mine fjæsbog-venner havde lagt op af en amerikansk far, der står foran spejlet med sin datter og pep-talker hende. Hun gentager, hvad han siger: “Jeg er ikke mere værd end andre. Andre er ikke mere værd end mig”. Og selvom jeg nu lyder en anelse naiv, så er det faktisk lige præcis sådan jeg har det. Alle kvinder er stærke og seje på deres egen måde. Vi spejler os i idealer og famøse personer, som vi ønsker at ligne, om ikke andet beundrer. Jeg gør det da selv. Efter at have startet sydhavnsmor.dk, er jeg fx blevet bidt af kokke-universet. Jeg er bestemt ingen køkken-haj, jeg elsker blot at bage og kokkerere, ligesom mange andre kvinder (og mænd). Kender I verdens bedste kvindelige kok? Dominique Creen – hun er (også) sej, i mine øjne. Og selvom hun nu har en ret så fin titel, er hun jo også bare et menneske. Sorry, for mit hippie-syn. Men jeg mener det sgu! Hun er en fransk pige, der blev slæbt rundt på diverse gourmet-restauranter af sin politiker-far som barn. Havde en mor, der var passioneret mad-elsker. Her i 2016 vandt hun titlen “The worlds best female chef”. En titel der er svær at slå, men med sloganet “You can never be to much you” fra den blærede Georg Jensen kampagne – se videoen herunder (den er fe’), synes jeg, egentlig bare at den siger præcis hvad mit budskab egentlig er – at vi kvinder kan hvert vores shit, – vi er alle unikke, og “verdens bedste” til noget. Mange af os har virkelig svært ved, at sige hvad vi er rigtig gode til. Sådan har jeg det selv. Kan jeg noget særligt? Ja, det kan du. Det kan vi alle, men det er nogen gange nemmere, at få andre til at få øje på det – og fortælle os det 🙂

Se den seje Georg Jensen kampagne her:

Og tjek lige verdens sejeste kok, Dominique Creen ud, i denne video – behind the scenes:

Altså, jeg er muligvis husstandens bedste kok, men har sgu ærligt talt lidt svært ved at toppe franskvinden her, i netop dén kategori. Og det er såmænd OK 😉

Del på Facebook

1 kommentar til “DU ER OGSÅ “VERDENS BEDSTE…””

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Når et barn bliver væk

Hold kæft, hvor kan det være farligt bare at gå på legepladsen! For noget tid siden, da Uma og jeg var på legepladsen med et

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top