May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Til Zalando Nordic Blogger Awards og om at være lidt for gråstænkt til at være en af de smarte 

PicMonkey Collage

 

I går var jeg inviteret med som gæst til Zalando Nordic Bloggger Awards 2015 af min veninde Mathilde. Arrangementet blev afholdt på Statens Museum for Kunst – i de smukkeste rammer som uundgåeligt gør ethvert arrangement eksklusivt og fint. Vi fik serveret (al for meget) champagne og da vi satte os til bords for at eksekvere en tre retters menu inkl vinmenu var jeg allerede godt kørende.

Sydhavnsmamma er ikke fashion blogger hvilket i den grad blev bemærket – af bl.a. stylisten Nico Glad Golden som vi sad til bords med – da jeg hev min gamle Iphone 4 op af tasken beklædt i et svinetykt og ubehagelig grimt lædercover (da skærmen er gennemsmadret både for og bag), for at tage billeder. Således blev jeg mindet om at jeg måske alligevel ikke er helt så smart og moderne som jeg muligvis (måske bevidst) havde fortrængt.

Efter adskillige ture i fotoboxen med Nico og Mathilde (det lød vist helt forkert ??) tog vi videre – på bedste ungdommelige vis; lidt for mange på en cykel – uden lygter, slingrende gennem indre Københavns gader, for at tage til afterparty på Sunday Club. Her blev Sydhavnsmor endnu engang mindet om at de grå hår er mere markerede nu end sidst jeg hang ud på de smarte klubber i København. Vi følte os gamle. Sådan på den dér mor-måde. Aldersgennemsnittet lænede sig mere op af min datters alder end min egen og vi måtte erkende at vores clubbingkarriere var ovre og skred på Hviids Vinstue og bællede en cola inden vi smuttede hvert til sit.

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Malaysia guide
Asien
Sydhavnsmor

Asien – vi kommer nu!

Annonce for Jysk Rejsebureau    Vi har glædet os i et halvt år. Ja, faktisk har jeg vel glædet mig i mere end seks år,

Læs mere »
unicef
Kultur
Sydhavnsmor

Luk nu munden og red liv!

Den store “snydedag”. Vi kender den alle. Fredag. Børnene spørger mandag morgen “Hvornår er det fredag? Hvornår må vi få slik?”. Vi strammerne balderne gennem

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top