May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

April måneds mor jeg beundrer – Szhirley

Hun er en af de dér skide irriterende pæne mødre. Tjekket, sjov og så oven i købet rigtig sød. Pst! 😉 Hvordan kan man altid stråle af SÅ forbandet meget overskud, når man er mor til to små børn?

szhirley

Shzirley Nova Beanca Rokahaim, 39 år og sangerinde

Mor til drengene Elton & Bille på næsten seks og to år. Kæreste med Mads. Bor på Vesterbro. 


Beskriv dig selv med tre ord? 

Fantasifuld, kærlig og temperamentsfuld.

Hvilken type mor er du?

 Jeg er en rimelig tjekket mor, som forbereder næste dags tøj og skriver små huskesedler til mig selv, så hjernen om morgenen ikke behøver at blive overaktiveret, men selvfølgelig kan forvirringen sætte ind, hvis der sker noget uventet.

Hvad kom mest bag på dig da du blev mor?

 Hmmmm… Ikke sådan rigtig noget egentlig… Jeg har haft en utrolig krævende hund, så jeg var vandt til konstant at være på. Det som jeg nok mest skulle vænne mig til, da Elton begyndte på fast føde, var dét med at man helst SKAL spise på bestemte tidspunkter. Det var meget uvant for egoisten her, som jo bare plejede at spise, når sulten meldte sig.

Hvordan har din krop forandret sig fra før til efter du blev mor? 

Her efter 2. gang, kan jeg klart se en større forskel end efter 1. Sikkert også pga. alder. Jeg bliver 40 år d. 23. september i år. Men huden på min mave er feks. blevet løsere og mere blævret. Generelt er jeg bare blevet slappere über allez, men det er jeg igang med at råde bod på. For nu gider jeg sgu ikke slå mig selv oven i hovedet hver gang jeg tager noget tøj på, og der hænger et bildæk udover linningen. Så jeg er i starten af April gået igang med at løbe igen og dyrke lidt hjemmegymna for at stramme op. I øvrigt kan man følge med på min Snapchat – Szhirleys og snarligt på min blog Szhirley.dk, hvor jeg under navnet #FraBabyTilBabe smider videoer op af øvelser, du snildt kan udføre hjemme. Så følg med hvis I gerne vil smide et par kilo. Men husk også på at jeg er modstander af fanatisme, og jeg derfor også smider billeder op af alt det jeg fortærer i weekenden, hvor jeg er flittig udøver af #fedtness.

Hvad er der bedste ved at få børn? Og hvad er det hårdeste?

 Det kan næsten ikke beskrives! Det er fuldstændig fantastisk, at have lavet nogle små mennesker, som man har så umådelig meget kærlighed til. De skaber så uendeligt meget glæde og er et spejl af én selv. Lige præcis dét, er også noget af det hårdeste, for i flere situationer ser man virkelig hvor det er, at man er ekstra barnlig, for temperamentsfuld, har for kort lunte osv. Men når man bliver gjort opmærksom på disse ‘fejl’, forpligter det også. Og man må gøre sit bedste og forsøge, at være en bedre udgave af sig selv.

De bedste kulturtilbud for børn i byen?

 Jeg synes, at vores smukke by har så meget at byde på med parker, fede legepladser osv. Vi benytter os selv utroligt meget af børneområdet på Nationalmuseet og de gratis film i weekenden hos Vester Vov Vov.

Hvad tænker du, når jeg siger Sydhavnen og børn? 

Det er jo fordommene som kommer til overfladen, når man tænker Sydhavnen og børn… Ligesom det var for 20-30 år siden, da jeg boede på Østerbro og man talte om Nørrebro og Vesterbro. Men heldigvis er tingene ikke så sort/hvide, og mine tanker om, at det måske ikke er det bedste miljø at vokse op i, er jeg ret sikker på bliver gjort til skamme, hvis jeg nu lige får en rundvisning af dig 😉

Har du nogle gode råd til kommende mødre?

 Uuuuuh jeg har 1000!!!! Men ét af dem er, at de skal prøve at stole på sig selv. Man har for det meste et eller andet urinstinkt, som gør, at man næsten altid ved hvad der er rigtigt for én selv og sit barn, i forskellige situationer. Selvfølgelig skal man spørge sin mor, veninder, søster osv. til råds, men prøv så vidt det er muligt, at lade være med at tro at man kan, eller skal, læse sig til alt! Lyt til din indre moooaaaaaar.

Hvordan holder du dig så (skide irriterende) pæn, når du har to små unger?

Først og fremmest TAK! Jamen som jeg beskrev tidligere, så tager jeg mig tid til, at gøre noget for mig selv. Jeg bliver en gladere og bedre mor, når jeg har husket mig selv, midt i det store familiecirkus.

Læs også “Månedens mor jeg beundrer…” fra marts (Kirsten Norholt), februar (Marie Lundt), januar (Suzanne Streiff), december (Isabella Molberg), november (Mille Maria Dalsgaard) og oktober (Katrine Greis-Rosenthal).

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top