May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fiskeboller, motorstop, sexy face og forsinkelse

image

Min virkelig seje mormor blev i weekenden 98 år. Derfor drog min norsk-fødte moder og undertegnede cirka 1000 km mod Nord, uden hverken mænd eller børn(ebørn). På 48 timer oplevede vi følgende:

 • Bagte tre store lagkager, da mormor ventede besøg fra familien og også ville servere kage til de andre beboere og personale på plejehjemmet
 • Kværnet kagerne
 • Fik mormor fødselsdagsbesøg af en stor sort and ved navn Birger. En tam and, der bor hjemme i haven hos en af plejepersonalerne fra min mormors plejehjem. Min mormor er meget begejstret for Birger. Og lige over.
 • Fik høvlet en bag in a box
 • Kværnet to dåser fiskeboller med lidt hjælp fra to af mine fætre. Kunne æde det hundeæde hver dag – elsker det!
 • Var jeg en panisk chauffør i min fætters Batminbil mellem Drammen og Asker. Min næst-ældste fætters bil brændte sammen på vej til et hesteløb (han er travkusk) og bilen skulle efter fikses og hentes. Jeg har haft kørekort i to år, og har aldrig kørt udenlands. Shit, der er mange rundkørsler og vejsving i Norge. Fik motorstop midt i en rundkørsel og panikkede. Og skreg. Kom helskindet hjem. Havde været død, hvis min næst-yngste fætter ikke havde skreget mig ind i hovedet, hvad jeg skulle gøre.
 • Fik luftet min onkels jagthund Olivia fire-fem gange. Ønsker dyr alt det bedste, men må erkende, at jeg ikke er dyrenes bedste ven. Er sgu småbange for de kræ.
 • Sad ved siden af en sød, smuk og meget kurvet dame, der havde plantet halvdelen af hendes mås på “min” del af togsædet. Blev lige lovlig involveret i hendes saftige skriv med “Sexy Face” på telefonen, som blandt andet indeholdt lange korrespondencer om “Maccern” (norsk slang for McD).
 • Et fly der på hjemvejen var forsinket i halvanden time, hvilket gav mulighed for næste punkt – og punktet efter
 • Sniffet til Gucci Bamboo og Coco Mademoiselle. Sidstnævnte har jeg besluttet mig for at ønske mig i fødselsdagsgave (da jeg bliver – i Umas optik, pensionist (34) om 3 uger).
 • Fik slugt endnu en flaske hvidvin fra Bordershoppen og kværnet næsten 3 plader Kvik Lunsj, samt fire hjemmesmurte klappere med norsk leverståhej – og tube rejeost, på Peppes Pizza. Sikkert ulovligt, men et skidegodt spare-tip, da det koster 250 kr. for to små slizes pizza og en tår Pepsi! #PsykopatDyreNorge
 • Fik spist endnu en plade Kvik Lunsj (som betyder “en hurtig” frokost” på Norsk. Satme sunde nordmænd. Kvik Luns er det samme som Kit Kat)

Ha’ en god dag alle (nord)mand!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Danmark
Sydhavnsmor

Getaway på spahotel

Det er eddersparkme blogger-agtigt at tage til Marienlyst Strandhotel. Men jeg har selv betalt, og det er i privat øjemed. Min veninde og jeg havde

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top