May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 alternative gavebud til dig der har alt – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Posy

df2412c1-c43e-4d9f-8b0d-9390deb1ddbf

Det kan være svært at finde en god og unik julegave, som ikke bare bliver et par sokker til far, en ansigtscreme til mor og en tur i biffen til søster. Hvert år bliver jeg selv udfordret, både når jeg skal svare familien på hvad jeg ønsker mig, men også når de andre siger “jeg kan ikke komme på hvad jeg ønsker mig i år, men du er sikkert god til at finde på noget sjovt”. Og jep, det er jeg sgu – i år, i alle fald 😉

Herunder tipper jeg jer om 5 gaver som stensikkert vil falde i god jord hos de fleste:

BLOMSTER PÅ ABONNEMENT

De fleste voksne i min familie har, som de luksusdyr de nu engang er, jo alt og derfor er oplevelser – eller unikke gaver altid noget der hitter. Efter at POSY – blomster på abonnement, er blevet en mulighed ryger der i år et par fine, farverige blomsterbuketter-abonnementer under træet til lidt selvforkælelse. Og værtindegaven til jul er også sikret gennem POSY, som står bag de smukkeste buketter.

Jeg får selv tilsendt blomster hver anden uge af POSY, og jeg elsker simpelthen at træde ind i Sydhavnshytten og så står de flotteste blomster lige dér og glor på mig, med et stort smil. Man bliver jo helt glad i låget af det. Særligt i disse tider, hvor knapt så meget ellers blomstrer. Det er gråt og mørkt udenfor, så er det altså helt særligt lækkert at komme hjem, tænde for nogle stearinlys, hygge sig (med sine æbleskiver 😉 ) – omringet af masser af liv fra blomsterne.

Hvis man er til klassiske buketter kan man vælge den mere traditionelle buket “Klassisk” og er man til et “Nordisk” look med sæsonaktuelle blomster, er det også en mulighed. “Mark”-buketten har fået tilsendt siden september, men har netop skiftet til den klassiske, for da jeg så dem live til dette fine arrangement i en brostensbelagt baggård på Frederiksberg, var jeg også solgt i dem!

24ee1ca7-233e-4138-8c67-648728b20fe1

EN OPLEVELSE – LUFTBALLON, SPA ELLER BAGEKURSUS

Vil du gerne forkæle din mor, fætter eller nabo med en god oplevelse, bør du måske lige orientere dig om hvad de interesserer sig for. Er de fx til en god brunch, kunne svæveflyvning, en tur i luftballon eller en bagekursus måske være noget? HER (affiliatelink) findes et hav af gode tilbud, du ikke kan modstå 😉 Måske er det nu du skal invitere moster Lis med på budgetvenlig spa/shoppeferie til Stettin (læs her)? Find flere spa-destinationer på budget her.

eeae4d09-ab79-417a-8504-32ada85980a6

RENGØRINGSHJÆLP

Hvem dælen ville ikke shine af glæde, over lidt hjælp til hytten? Jeg har selv fået rengøringshjælp siden sommer, og det ligger meget højt på listen over ting der gør min hverdag tusinde gange bedre 🙂 Læs her om min oplevelse med rengøring – måske en enkelt hovedrengøring ville gøre underværker for din lillebror eller farmor? 😉

3497484e-3af1-4034-9171-c2bd50155269

ET PERSONLIGT SMYKKE 

Det kan lyde dyrt at få lavet et personlige smykke – altså et smykke som laves specifikt til dig, eller en du holder af. Men det behøver ikke at være uoverskueligt dyrt. Da jeg blev gift med Martin for fem et halvt år siden, fik vi smeltet en lidt gangsta-agtig ring, Martin havde vadet rundt med i sine spædere år, om. Det blev til min vielsesring. Jeg elsker den. For nyligt fik jeg lavet den smukkeste ring af smykkedesigner Michelle Jäneke Bannow Petersen, der står bag brandet Ushie, som seriøst laver de fineste smykker jeg længe har set. Du kan tjekke hendes profil ud på Instagram her for at se hvad hun før har fremtryllet. Og vær ej bleg for at kontakte hende angående særlige ønsker – det har jeg selv gjort 😉 Hun er super sød og hamrende dygtig. Priserne ligger fra 6-800 kr for et par sølvøreringe – du er selv med til at sætte prisen alt efter ønsker, materialer osv.

0f9c5851-7a9d-47fe-9356-d1cf587ada74

HJEMMELAVET SNAPS – TIL MANDEN DER HAR ALT 

Faktisk må jeg indrømme, at jeg selv er blevet glad for den stærkere alkoholiske drik. Hr. Snapsen. Det er sket efter at jeg har gjort mig nærmere bekendtskab med hvor hamrende nemt det er at kreere en snaps, der ikke blot lyder festlig og er sjov at lave, men også smager godt. Vil du selv lære at brygge en snaps eller to – der oven i købet kan være drikkeklar til jul? Så læs med her, hvor jeg guider dig til at lave din egen snaps – nemt og billigt 🙂

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top