May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

REJSEGUIDE: Getaway til Ystad

Reklame

Ystad Saltsjöbad

Ystad SaltsjöbadYstad
I tirsdags gik jeg fra at være midt i trediverne til sidst i trediverne. Til trods for jeg bliver ældre, bliver mit fødselsdags-feringsgen ikke mindre med alderen. Jeg plejer at fejre fødselsdag for venner, og det var ingen undtagelse i år – dog gjorde jeg det lidt anderledes end vanligt. I tirsdags inviterede jeg Andersen Holm’erne til middag og kage, og dagen efter smuttede jeg til Ystad Saltsjöbad.

Ystad er en lille hyggelig svensk by, kun 90 km fra København. Byen har flere hyggelige cafeer, restauranter og butikker på de små strøg, og så ligger her et af mine favorit getaways: Ystad Saltsjöbad, hvor man kan komme helt ned i gear og modtage en ordentlig omgang luksus – oven i købet til en god pris!

Jeg kan ikke komme i meget bedre tanker om en god og yderst behagelig måde at celebrere endnu et år på end denne – spa, både opvarmet udendørs og indendørs, god mad og så kun halvanden times kørsel fra København.

Ystad

Ystad Saltsjöbad

Ystad

 

Læs også Spa- og shoppeferie til Stettin på budget

Mit forrige besøg var min søsters 30-års fødselsdagsgave, som vi fejrede i spa’en sammen med min mor i maj 2017. Her udnyttede vi udendørs pool-området i solen, som er skide skønt, og meldte os til en omgang vandaerobic som ikke bare var givende i form af god motion, men også ekstremt underholdende. Dengang var vi der i tre dage, denne gang blev det kun til en enkelt overnatning, og eftersom vandaerobic denne onsdag var skiftet ud med yoga, fik vi ikke æren af at hoppe rundt sammen med tyve damer i 60’erne, hvilket jeg håber kommer på programmet igen til mit næste besøg. I stedet blev det til en god bog i ørerne (du kan få 30 dages gratis e-bogs-læsning og lytning med koden SYDHAVNSMOR – uden binding, hvis du klikker HER), kold Chardonnay, moules frites og en lur foran de store glasvinder med udsigt over havet. De har lige åbnet en ny italiensk restaurant som jeg ikke selv fik prøvet denne gang, men jeg skal prøve den næste gang – og så kan jeg også anbefale den store rejemad i spa-receptionen, sammen med et glas bobler hvis man ikke er til store bøffer eller italiensk i lange baner. Der er flere muligheder.

Ystad Saltsjöbad får mig altid helt ned i gear, og følelsen af en hurtig omgang luksus, som ikke behøver at planlægges i flere måneder eller som vælter budgettet. Du kan for ca 2100 kroner få en overnatning for 2 personer i de luksuriøse omgivelser, inkl. den mest overdådige morgenmadbuffet med havudsigt, og fri adgang til spa i 24-timer – det synes jeg dælme ikke er galt, altså. Du kan læse mere om Ystad Saltsjöbad og alle deres lækre behandlinger og tilbud HER. Men husk at slå et hurtigt smut forbi den lille, hyggelige by på vejen til Saltsjöbadet og se de små fine, farverige huse. Man får altså helt lyst til at flytte til Sverige.

Ystad Saltsjöbad

Ystad

Ystad

Ystad

Ystad Saltsjöbad

Læs også Ting der er billige i Sverige

YstadYstadYstad

 Ystad

Ystad

Ystad

Små huse langs stranden i Ystad

Ystad Centrum

Byhuse i Ystad Centrum som kan nås på gåben fra Ystad Saltsjöbad. Du kan køre i bil til Ystad fra København på halvanden time, og toget kører også fra København til Ystad på cirka samme tid. Det er nemt at komme hertil, og byen oser af charme og hyggelige kroge – og så skal man huske at kursen er virkelig god for os danskere. Pt. er kursen for 100 svenske kr. kun 71 danske kr.

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Hjemme hos Shane Brox

Shane er født i Canada, men er halvt norsk og halvt dansk. Like me. Måske derfor jeg følte mig så fandens godt tilpas, da jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top