May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

ER SUKKER SÅ SKIDE FARLIGT? – sydhavnsmor.dk

img_0360

Nope, det er hverken for at være hellig eller for at at sige at du skal stoppe med at indtage sukker nu. For jeg sidder selv i skrivende stund og kører Toms guldkarameller indenbords, som jeg seriøst er giga fan af, har lige slugt to glas rødvin og glæder mig til at smovse masser af søde sager i morgen til jul (dette indlæg er nemlig tastet d. 23. december). Det er bare for at vise hvad dælen det der sukker (nu jeg konstant smider opskrifter op – UDEN det – på sydhavnsmor.dk) er for noget stads.

Jeg har længere nede linket til en spændende dokumentarfilm som viser hvad sukker egentlig gør ved vores krop.

Sandheden om sukker

Som en slags forberedelse til at blive far går Damon Gameau i gang med et eksperiment: Efter at have levet sukkerfri i tre år starter han en diæt bygget op på “sunde” prefabrikerede madvarer. I løbet af 60 dage skal han hver dag spise det australske gennemsnit på 40 sukkerknalder, men disse skal kun komme fra normal mad som brød, yoghurt mm. På den måde ønsker han at vise hvor meget sukker vi får i os dagligt, uden at tænke over det.

Det høje sukkerindtag får umiddelbart indvirkning på Gameaus krop, og efter 60 dage er resultatet seriøst skræmmende. Med hjælp fra Hugh Jackman, Stephen Fry og en gruppe forskere viser han også hvad en sukkerholdig diæt har gjort med befolkningen i aboriginerlandsbyen Amatas sundhed og befolkningen i Barbourville, USAs tænder (og det er sgu barske løjer!). THAT SUGAR FILM edderdylme en interessant dokumentar – som alle bør se – om hvordan sukker påvirker hjernen, leveren og hjertet hos os mennesker.

Så sir jeg ikke så meget mere end: ENJOY, venner  – og se den HER 🙂

Og ha’ en sweet dag!

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top