May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 kvindelige bloggere med god stil, du bør følge :-)

 

blogger

mariavestergaard

MariaVestergaard.dk ligger i samme klynge som jeg, under Bloggers Delight. Hun skriver om familielivet i Odense, med hendes mand og datter på 1 år. Og så er hun HAMRENDE god, til at lave mad og bage – ligesom hendes mand. Jeg storsavler, når jeg dagligt hopper ind på hendes instagram, som er smækfyldt med billeder af alverdens lækre mad. Selv kalder hun og hendes mand det for “blodprop – mad” og så synes hun, at gluten-fanatismen (for dem der ikke har gluten-allergi) er blevet lidt for hypet, og står fast ved, at almindelig god mad ikke skader, så længe man lever sundt og varieret. Jeg er fan, og hvis du vil udforske hendes lækre hverdags – og weekendretter, kan du følge MariaVestergaard lige HER.

MiaJexen

MimoMimo.dk er en livsstilsblog, som skuespilleren Mia Jexen (fra bl.a. serien Fortitude) står bag. Hun skriver om skuespillerlivet – som på det seneste har bragt hende på eventyr i både London og Island i mange måneder, kunst og kultur, mode – og ikke mindst sund og god mad. Hun inspirerer mig til spontanitet og så digger jeg hendes rocker-lækre opskrifter, på fx nærende smoothies og slankeboller 😉 Du kan følge MimoMimo HER.

komnudanmark

KomNuDanmark.dk står super seje Matilde Walter Fønss bag. Hun er uddannet socialpædagog, og er hvad jeg vil kalde RÆVERØD! Kom nu Danmark, er som hun selv beskriver det “en humanistisk blog med fokus på de mange seje tiltag, frivillige kræfter og stærke mennesker, der løfter Danmark op på et anstændigt niveau!”. Her er der altså tale om, en lidt anderledes blog – som ikke bare ser indad, men udad – og fremad! Du kan følge KomNuDanmark HER.

yogamor

Yogamor.dk har jeg fulgt siden bloggens start. Josefine, der er Yogamor har stort fokus på yoga, mor-tanker og selvforkælelse. Hun blev mor for anden gang i marts til lille Elva, og har i forvejen datteren Aya på 4 år. Derfor har vi også være heldige at få lov at snage med i hele hendes graviditet – fra start (made in LA) til slut (hjemmefødslen på Frederiksberg). Josefine er en passioneret, men (heldigvis) ikke fanatisk yoga-lover, og byder også i ny og næ ind med røøøøvlækre opskrifter på sundere snacks. Følg Yogamor HER.

naturallyella

Naturallyella.com tager os ud af dansker-zonen, for det her er en amerikansk blog med GUDE-smuk, naturlig og naaaajs (hverdags) vegetarmad. Vi har jo ikke brug for al det kød, vel? 🙂 Der er ikke meget andet at sige end: Følg NaturallyElla på Insta HER, hvis du trænger til mad-inspiration eller bare en god gammeldaws savler!

Hvilke blogs vil du anbefale? 🙂

Del på Facebook

1 kommentar til “5 kvindelige bloggere med god stil, du bør følge :-)”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top