Kroatien here we come
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kroatien here we come…

annonce

Vi har ikke været afsted som familie i FEM år, siden vi rejste til Malaysia. Det er helt bananas, for jeg sætter stor pris på at rejse, og opleve nye kulturer og lande. Vi har pakket let tøj, masser af badetøj og solcreme i vores hårde kufferter og er KLAR til to ugers hedebølge og turkisblåt vand… Kroatien here we come… !

Det tager 2,5 time at flyve til Pula, hvor eventyret starter. Vi skal overnatte to nætter i Rovinj, hvorefter vi hopper på en heldagsbus mod Split, for at tage en enkelt overnatning.

Øerne Brac og Korcula

Vi skal ud på øerne Brac og Korcula og bo i alt 8 dage. Man sejler ud fra Split, og alt er booket hjemmefra, så vi ikke risikerer at ankomme til fuldt booket færge, eller overprized boliger – eller værre end det: nul mulighed for bolig. Det er jo sydeuropæernes højsæson.

Til sidst svinger vi vores to store kufferter over nakken og tager et par dage i smukke Split. Jeg kan godt lide både at opleve strand, og by når jeg rejser. Og liv. Strand om dagen og hyggeligt by-liv om aftenen.

Har du gode råd til vores tur, så send dem endelig vores vej. Sidst vi rejste på ferie sammen til et varmt land var vi i Malaysia.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top